Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ρωσία ξεπερνάει τις ΗΠΑ σε πολεμικό εξοπλισμό!

russiausaaa


Η ρωσική αμυντική βιομηχανία βρίσκεται ποιοτικά ήδη ένα βήμα μπροστά από τις ΗΠΑ και μέσω των εντατικών ρυθμών ανάπτυξης της Μόσχας θα είναι η πρωτοπόρος στον πολεμικό εξοπλισμό και στην ποσότητα!
Αν και οι διάφορες αμερικανικές αξιολογήσεις κατατάσσουν την Ρωσία στην δεύτερη θέση μετά τις ΗΠΑ στους αμυντικούς εξοπλισμούς και με τον προϋπολογισμό για την άμυνα να είναι μικρότερος από τον αντίστοιχο των ΗΠΑ, δείχνουν να μην υπολογίζουν έναν πολύ σημαντικό παράγοντα. Τις υψηλές προοπτικές ανάπτυξης της ρωσικής στρατιωτικής βιομηχανίας. Ενώ η Μόσχα δείχνει ένα εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, ο στρατός των ΗΠΑ είχε «συμπιεστεί», όπως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει καταστήσει σαφές ότι η ταχεία ανάπτυξη των όπλων στη χώρα αποτελεί παρελθόν.

Από καθαρά ποσοτική άποψη, η Μόσχα έχει ήδη ξεπεράσει την Ουάσινγκτον σε αρκετούς σημαντικούς τομείς. Σύμφωνα μάλιστα και με την ανεξάρτητη αμερικανική αρχή ‘’Έλεγχος Όπλων’’,  η Ρωσία διαθέτει περίπου 7.700 πυρηνικές κεφαλές, με  τις Ηνωμένες Πολιτείες  να υστερούν αφού έχουν στην κατοχή τους 7100 μονάδες. Επίσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ‘’Global Firepower’’, η Ρωσία έχει σχεδόν διπλάσια τανκ από ό,τι η Αμερική - 15.398 έναντι 8848.


Όσο για την ποιότητα, πολλοί είναι οι ειδικοί που συμφωνούν ότι η Ρωσία διαθέτει σήμερα την πιο σύγχρονη ανάπτυξη όπλων. Οι καιροί όταν οι  ΗΠΑ έριχναν «έξυπνες βόμβες» και παρουσίαζαν strealth μαχητικά και όλοι εντυπωσιαζόντουσαν πέρασαν...






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου