Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Προσοχή βρωμάει απο μακριά η Τουρκική Προβοκάτσια στη Θράκη!



 Η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει τις κεραίες της και να καταλάβει οτι κάτι το Μεγάλο ετοιμάζεται στη Θράκη και τίποτε δε γίνεται τυχαία !

 

Για να ανοίξει τις κεραίες της η Ελλάδα, θα πρέπει να έχει... κεραίες... κι αυτές, τις έκοψαν τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ, όσο και ο Διοικητής της ΕΥΠ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, που  με την... τουρκική οικονομική ενίσχυση, και την διάλυση της ΕΥΠ μέσω αποστελέχωσης ΙΚΑΝΩΝ και ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

ΑΙΓΑΙΟ ΕΑΛΛΩ!

ΘΡΑΚΗ ΕΑΛΛΩ!

ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΛΩ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

thumbs_b_c_2b573900d248241f87ca4f243ae759e0 

Ο Ψευτομουφτής Ξάνθης Μέτε : Σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε εμένα και στην οικογένεια μου, υπεύθυνο είναι το Ελληνικό κράτος…»


Προσοχή γιατί
ο Μέτε δεν κάνει τίποτε χωρίς να συμβουλευτεί τους Τουρκοπράκτορες!»


Ο Ψευτομουφτής Ξάνθης-Δυτικής Θράκης Μέτε, δήλωσε πως λόγω των δραστηριοτήτων του στην περιοχή δέχεται απειλές θανάτου ο ίδιος και η οικογένεια του.


ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Ο Μέτε στην γραπτή του ανακοίνωση, αναφέρει πως οι θρησκευτικοί λειτουργοί που υπηρετούν την τουρκική-μουσουλμανική μειονότητα  και οι εκλεγέντες από την μειονότητα μουφτήδες, δέχονται απειλές.


Ο Μέτε χρησιμοποιεί την φράση ¨ Το παρακράτος στην Δυτική Θράκη προσπαθεί να χαλάσει την γαλήνη της μειονότητας και της πλειονότητας¨ ενώ κάνει έκκληση στους θρησκευτικούς λειτουργούς, να μην ανταποκριθούν στις προκλήσεις και να μην παραιτηθούν από τα καθήκοντα τους
Kρατικό Πρακτορείο Αναντολού (ΑΑ) 


http://aa.com.tr/tr/dunya/iskece-secilmis-muftusu-mete-bana-ve-aileme-bir-sey-olmasi-halinde-yunan-devleti-sorumlu/517551
Μετάφραση TurkikaNea.gr

Τα σχόλια περιττεύουν αλλά η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει τις κεραίες της και να καταλάβει οτι κάτι το Μεγάλο ετοιμάζεται στη Θράκη και τίποτε δε γίνεται τυχαία !








attika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου