Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Όρθιος και να κοιτάς ψηλά …Ο φύλακας δεν είπε ακόμα να συμβεί!


stranger


Αν και η πληροφορία από παντού θέλει να έχει ήδη ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ..θα επιμείνω να σου θυμίζω πως νικήσαμε!
Όπως σου θύμισα πριν χρόνια ότι αυτός ο πόλεμος είναι η συγκομιδή τους … έτσι και τώρα πρέπει να σου θυμίσω oτι αν ο Φύλακας δεν αφήσει την πύλη ….δεν θα ξεκινήσει τίποτα!!
Έχουμε ακόμα δρόμο …απλά η αφύπνιση πια δίνει δυνατότερα χαστουκια… και λογικό είναι!
Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν τα ορατά και τα αόρατα ….αυτά που θα δεις ….αυτά που θα δημιουργήσουν για να δεις … και αυτά που δεν θα δεις αλλά είναι εδω πολυ χρόνο τώρα!
Να σου θυμίσω τον πόλεμο … αυτό κάνω εδω και χρόνια…τον πόλεμο του Έλληνα να κερδίσει άλλη μια φορά το σκοτάδι!
Θα τους δεις να κάνουν πίσω ακόμα και αν όλος ο πλανήτης το έχει αποδεχθεί… ακόμα και αν ουρλιάζουν οι σειρήνες….αν ο ΦΥΛΑΚΑΣ δεν το δεχθεί….θα τους δεις να κάνουν πίσω σαν κουταβάκια!!
Και σου λέω πάρα τα όσα ακόμα και εμείς αναδημοσιεύομαι… Ο φύλακας δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αφήσει τους ανθρώπους κοιμισμένους να πανε στην συγκομιδή τους!
Αλλά εσύ ΤΩΡΑ …πρέπει να εκμεταλλευτείς τον χρόνο που νομίζεις ότι δεν έχεις και να προετοιμαστείς …σε όλα όσα εχουμε πει..και πάνω από όλα στην ένωση ..στην προστασία… στην ιεραρχία χωρίς αρχηγούς αλλά μόνο με αρχηγό την κοινή λογική , της νέες αξίες, τα ιδανικά της ελληνικής ψυχής!






katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου