Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ για τους ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και τα ΟΥΚ...



Σάλος έχει ξεσπάσει από την έξωση των βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, λόγω της πώλησης του αεροδρομίου του Ελληνικού στον κ.Λάτση. Η σύμβαση που υπέγραψε το ΤΑΙΠΕΔ για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, δεν είχε προνοήσει για την μετεγκατάσταση των γενναίων βατραχανθρώπων. 
Σαφώς και κανείς δεν ακυρώνει τις ιδιωτικοποιήσεις ως λογική, αλλά όταν γίνονται χωρίς να  γίνεται πρόβλεψη για τις λεγόμενες ‘λεπτομέρειες’, δημιουργούν προβλήματα και επιπλέον οικονομικό κόστος.
Το κόστος προκύπτει καθώς δεν υπήρχε η πρόβλεψη για την μετεγκατάσταση, συνεπώς άμεσα θα πρέπει να βρεθεί νέος χώρος, κατάλληλος για την εγκατάσταση και φυσικά να γίνει και η μετακόμιση όλων των υποδομών.

Το ΤΑΙΠΕ∆, βάσει του Ν.4081/2012, παραχωρεί την έκταση του ελληνικού στη Lamda Development αλλά όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ουδείς, τόσο από το ελληνικό δημόσιο, τα κόμματα που ψήφισαν και τους συμβούλους και παρατρεχάμενους των υπουργικών και βουλευτικών γραφείων, έλαβε σοβαρά υπόψη του τους βατραχανθρώπους του ΛΣ. Μια μάχιμη 100% μονάδα με τεράστιο έργο.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου