Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πρώην διευθυντής της CIA και μέλος της Bilderberg το «βάζει στα πόδια»!


Untitled
Ο δημοσιογράφος Ρομπ Ντιου κυνήγησε κυριολεκτικά το μέλος της λέχσης Bilderberg και πρώην διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους στους δρόμους της Δρέσδης, στη Γερμανία σε μια προσπάθεια να ζητήσει από τον πρώην διευθυντή της CIA, απάντηση σε μια ερώτηση σχετικά με το σκάνδαλο των e-mail της Χίλαρι Κλίντον.
Ο Πετρέους έφυγε από το ξενοδοχείο Κεμπίνσκι, για απογευματινό του τρέξιμο, ο Ντιου άρχισε να τον ρωτάει επίμονα, όμως η αστυνομία απλά κοίταζε, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να σταματήσει το δημοσιογράφο.
Πριν από το περιστατικό, αστυνομικός ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν τα γυρίσματα και την καταγραφή των γεγονότων καθώς και να μην μιλούν με τους ανθρώπους που έρχονται έξω από το ξενοδοχείο, όπου έγινε η συγκέντρωση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κάτι το οποίο ωστόσο δεν τηρήθηκε.
«Γεια σας Στρατηγέ Πετρέους. Έχω μια ερώτηση … Ισχύει ότι παραιτηθήκατε ως αποτέλεσμα ενός σκανδάλου email της Χίλαρι Κλίντον που συνεχίζει να είναι υποψήφια για την προεδρία παρά τα όσα συνέβησαν; Δε νομίζετε ότι θα πρέπει να παραιτηθεί από την δημοκρατικό Κόμμα», ρώτησε ο Ντιου, με τον πρώην διευθυντή της CIA να επιταχύνει το ρυθμό του, χωρίς να δώσει καμία απάντηση.
Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου