Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 1990-92: Όχι άλλα παραμύθια! Λύση τώρα να τελειώνουμε

soldier_shooting

Η ιστορία των στρατιωτικών που έχουν καταταγεί τη περίοδο 1990-92 στις Ένοπλες Δυνάμεις μας έχει πολλές φορές απασχολήσει.Όπως έχουμε ξαναγράψει είναι κατά τη γνώμη μας η υπόθεση που αποδεικνύει με τρόπο εμφατικό ότι η χώρα είναι κυριολεκτικά υπό κατοχή! Η λύση του ζητήματος έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ (0) ΚΟΣΤΟΣ,αλλά ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου,ούτε η σημερινή Τσίπρα-Καμμένου έχουν τολμήσει να πουν στους δανειστές ότι θα λύσουν το θέμα.
Έχουν πρόθεση να το λύσουν; Φοβόμαστε πως όχι.Γιατί το λέμε αυτό; Διαβάσαμε στο διαδίκτυο δημοσιεύματα τα οποία προφανώς στηρίζονται σε διαρροές “κύκλων” όπως συνηθίζουν να λένε οι δημοσιογράφοι τους “παρατρεχάμενους” των υπουργικών γραφείων.
Σύμφωνα μ΄ αυτές τις διαρροές ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε θέσει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη το αίτημα για ρύθμιση του ασφαλιστικού των “1990-92”.
Ο Χουλιαράκης του είχε πει να το δουν αφού κλείσει η αξιολόγηση.
Η αξιολόγηση έκλεισε και ήδη από το ΥΠΕΘΑ έχουν δει και την ανάπτυξη.Συνεπώς δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα και καμία δικαιολογία πλέον.
Εκφράζουμε την απαισιοδοξία μας,γιατί σ΄ αυτές τις διαρροές που διαβάσαμε παρουσιάζονται ως…εμπόδιο τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας,τα οποία γράφουν οι συντάκτες των δημοσιευμάτων ότι πρέπει να συμφωνήσουν για να προχωρήσει η λυση του θέματος! Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα ασφαλώς.Όλα είναι στο χέρι του ΥΠΕΘΑ.Αν θέλει μπορεί να λύσει το θέμα ΤΩΡΑ.





militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου