Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΗΛΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…


Για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, μίλησε ο βουλευτής ΝΔ Ηλείας, Κώστας ΤΖαβάρας και προχώρησε σε αποκαλύψεις… 
Ο κ. Τζαβάρας κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, αναφέρθηκε στον εκλογικό νόμο που επιδιώκει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προωθεί παράλληλα την απλή αναλογική. 
«Προφανώς δεν πρόκειται να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία. Για να είμαστε σαφείς εξαρτάται από ποια κόμματα θα πάνε μαζί τους. Πιστεύω πως τελικά θα μείνουν μόνοι τους, στο τέλος. Ας πάνε με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Υπάρχει αυτό και γίνεται… Δηλαδή, δειλά – δειλά σε πολλά θέματα, γίνεται αυτό – υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ τους. Μ’ ένα πολύ επιτήδειο τρόπο η Χρυσή Αυγή βγαίνει και με συγκεκριμένα χτυπήματα, βρίσκεται σε μια αντικειμενική σύμπραξη μαζί τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της ΝΔ.
Σχετικά με την απόφαση της Ν.Δ, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την απλή αναλογική, ο κ. Τζαβάρας είπε: «Το θέμα για μας είναι ξεκαθαρισμένο. Το αναλογικό σύστημα πράγματι πρέπει να υπάρχει μέχρι αυτού του σημείου ή τουλάχιστον σε τέτοια έκταση που να μην εμποδίζει την ανάδειξη, κυβέρνησης. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία – το είπε και ο πρόεδρος μας σε επανειλημμένα ερωτήματα που του τέθηκαν σε συνεντεύξεις- ό,τι η απλή αναλογική θα δημιουργήσει προβλήματα, δε λύνει κανένα πρόβλημα, αντίθετα δημιουργεί περισσότερα. Εμείς είμαστε υπέρ ενός αναλογικού συστήματος – ενισχυμένης βέβαια αναλογικής- που θα βοηθάει στην κυβερνησιμότητα του τόπου».
Όσον αφορά την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο κ. Τζαβάρας δήλωσε: «Για μας ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της διαμόρφωσης μιας τελικής πρότασης για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως πολύ ορθά το είχε από την πρώτη στιγμή και στη Βουλή, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για μας είναι κορυφαίο ζήτημα αυτή η Βουλή να δώσει αναθεωρητικό έργο. Χαιρόμαστε που έστω και όψιμα το αποδέχεται ο πρωθυπουργός».







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου