Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

«Χάσαμε την παρθενιά μας…»


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΛένε με πίκρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Με πόνο συνείδησης και όχι απλώς ψυχής, και κάθε άλλο παρά χωρίς τύψεις, ψηφίζουν οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νομοσχέδια και αποφάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που είχαν σημαία στις εκλογές του Γενάρη του 2015 αλλά και με τις υποσχέσεις που έδιναν στο δημοψήφισμα, ακόμη και στις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη. Με αποκορύφωμα, τα πρόσφατα νομοσχέδια με τα άγρια φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα.
Σε κουβέντες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα της επαρχίας, που ζουν πιο άμεσα τις αντιδράσεις των συμπολιτών τους και ακούν τα παράπονα ακόμη και ομοϊδεατών τους που παραμένουν στο κόμμα, φθάνουν στο σημείο να λένε ότι «πέρυσι τον Αύγουστο με το Μνημόνιο που υπογράψαμε χάσαμε την παρθενιά μας…»!
Κι όταν τους ρωτάς πώς θα αντέξει αυτά τα μέτρα ο κόσμος, που δεν έχει λεφτά ούτε δουλειά, η απάντηση είναι: «Τώρα είναι η ώρα του Τσίπρα, ο οποίος θα πρέπει να δώσει ένα πειστικό αφήγημα στον κόσμο, που θα αντισταθμίζει τα βάρη από τους φόρους, τις περικοπές στις συντάξεις και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και θα δίνει στέρεη βεβαιότητα ότι έρχονται καλύτερες μέρες».
Δεν κρύβουν, όμως, πολλοί βουλευτές την απογοήτευσή τους από τη λειτουργία αρκετών υπουργών και την παντελή έλλειψη συντονισμού μεταξύ τους.





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου