Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!


EU-flag-677994
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι μία ενδεχόμενη έξοδος της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις. Και κατά πάσα πιθανότητα και τη διάλυσή της!
Και το επόμενο χτύπημα έρχεται από ένα φίλα προσκείμενο κράτος στις Βρυξέλλες. Εννέα στους δέκα Ολλανδούς ελπίζουν ότι η χώρα τους θα πραγματοποιήσει τo δικό της δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ, εν μέσω μαζικής δυσαρέσκειας των γραφειοκρατών της βελγικής πρωτεύουσας.
Ένα επιβλητικό 88 τοις εκατό των ανθρώπων που ρωτήθηκαν από μια κορυφαία ολλανδική εφημερίδα ανέφερε ότι θα ήταν υπέρ μιας τέτοιας ψηφοφορίας, ακολουθώντας έτσι τη βρετανική νόρμα. Εμπνευσμένοι από τη δυνατότητα της Βρετανίας να αποκοπεί από το ευρωπαϊκό μπλοκ, στις 23 Ιουνίου, ευελπιστούν ότι ένα Nexit θα ακολουθήσει το Brexit.
Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την De Telegraaf, θα πυροδοτήσει φόβους μεταξύ των αρχηγών των Βρυξελλών ότι το μπλοκ είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης. Ο Χάρι φαν Μπόμελ, βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας, δήλωσε πως «Αν η Βρετανία φύγει, τότε θα ενθαρρύνει και άλλες χώρες. Έτσι τώρα συζήτηση αρχίζει στην Ολλανδία ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να αποφασίσουμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, δηλαδή να χρηματοδοτούμε την Ελλάδα, και να προσπαθούμε να κρατήσουμε τις χώρες της ευρωζώνης Η ευρωζώνη θα διαλυθεί τελικά».
Και πρόσθεσε: «Επειδή είμαστε στη ζώνη του ευρώ, οι πολίτες μας βλέπουν περικοπές στον προϋπολογισμό και η ανεργία ανεβαίνει. Ο καθένας ξέρει ότι οι Επίτροποι στις Βρυξέλλες κερδίζουν € 25.000 το μήνα, αλλά οι συντάξεις πάνε προς τα κάτω και η ηλικία συνταξιοδότησης ανεβαίνει. Αυτά τα γεγονότα κάνουν την ΕΕ είναι πολύ αντιδημοφιλή και οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται την Ευρώπη, ενώ κάποιοι άλλοι την μισούν. Η ΕΕ διανύει περίοδο υπαρξιακής κρίσης».
Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, η Ολλανδία απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία μια αμφιλεγόμενη πρόταση της ΕΕ για την άρση των εμπορικών φραγμών με την Ουκρανία. Περισσότερο από το 61 τοις εκατό ψήφισε κατά της πρότασης, με τον Ολλανδό ηγέτη Μαρκ Ρούτε, να παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο «δεν μπορεί να πάει μπροστά».
Ωστόσο, οι ευρωκράτες έχουν αγνόησαν το αποτέλεσμα και ισχυρίστηκαν ότι η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί «πολύ σύντομα», δίνοντας το έναυσμα με αυτό τον τρόπο, για μία έντονη αντίδραση από την πλευρά των ευρωσκεπτικιστών .



hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου