Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η Κ Ο Ρ Υ Φ Η ΤΟΥ Π Α Γ Ο Β Ο Υ Ν Ο Υ


ΟΠΛΑ
Η κορυφή του παγόβουνου, η εξάρθρωση πολυμελής εγκληματική οργάνωση για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη ( A’ Μέρος )
​Μας κίνησε την περιέργεια και ¨στρέψαμε το βλέμμα μας ¨ προς την Κρήτη και αυτά που διαπιστώνουμε ¨δεν τα χωράει μέσου ανθρώπου νους¨ …. όπως μας είπαν .
Η παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων στην Κρήτη , είναι τόσο οργανωμένη που στηρίζει την οικονομία τριών ( στην ουσία ενός ) μεγάλων επιχειρηματιών , που με την σειρά τους στηρίζουν την οικονομία της Κρήτης .
Έτσι εξασφαλίζουν την μέγιστη ¨στήριξη¨ και κάλυψη
Η συγκεκριμένη ¨τρόικα ¨ έχει καταφέρει με τα χρόνια να ¨βάλει παντού ¨ δικά της άτομα , έμπιστους , που είναι έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν .
Από φαροφύλακες και παρατηρητές σε παραθαλάσσια μέρη και λιμένες ( Πακιστανούς για 20 ευρώ την ώρα ) , σε τελωνεία , από Λιμενικές Υπηρεσίες έως Αστυνομικές Υπηρεσίες ( έχοντας εξασφαλίσει εκεί τον πλήρη έλεγχο ) , δουλεύουν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή για αυτήν …. ακόμα και ονόματα εισαγγελέων και δικαστών ( ανακριτών ) που φέρετε να έχουν συστρατευθεί μαζί τους ,μας έρχονται ως πληροφορίες , τις οποίες επεξεργαζόμαστε .
Τίποτα από θάλασσα μεριά δεν πλησιάζει τις ακτές της Κρήτης , που να μην ελέγχεται απόλυτα από τους ανθρώπους της Κρητικής Μαφίας . Λιμένες , διαδρομές , σημεία προσωρινής αποθήκευσης ( αποθήκες για άλευρα , καύσιμα ) κ.α , είναι άρτια οργανωμένα , ελεγχόμενα ώστε , να κυλήσουν ομαλά όλες οι εργασίες …κάθε φορά .
Κανείς δεν τολμά καν να μιλήσει ή πόσο μάλιστα να ¨κοντράρει¨ το κύκλωμα αυτό , που δεν έχει παρόμοιο προηγούμενο .
Ελέγχεται ακόμα εάν , οι τελευταίες εξαρθρώσεις πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη , είναι ¨για ξεκάρφωμα ¨ ήτοι για παραπλάνηση , ότι το θέμα ελέγχεται πλέον στην Κρήτη , ώστε , να αποστρέψουν το βλέμμα τους οι Αρχές εδώ στην Αθήνα
.
Αξιοσημείωτο ότι , οι πέντε αστυνομικοί που εμπλέκονται στην τελευταία εξάρθρωση δεν ¨ακούστηκε ¨ ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα , όπως γινόταν σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις .
Το Εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας τα τελευταία χρόνια ¨έχει έδρα ¨ εδώ …μας είπαν ( μα και αυτοί , δεν φαίνεται να ¨θέλουν¨) …πρόσθεσαν .
Θέλοντας να δώσουμε συνεπώς χρόνο στις Αρχές προκειμένου να ¨καθαρίσουν ¨ όλο αυτό το πεδίο ( δεν θέλουμε να τις εκθέσουμε )
..συνεχίζουμε την συγκέντρωση στοιχείων με την βοήθειά σας .





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου