Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ηχηρό μήνυμα Ολάντ! 150 Γάλλοι κομάντος στη Βόρεια Συρία! Έμμεση στήριξη Πούτιν-Άσαντ!



Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πρόκειται να διεξαχθεί το Euro 2016 στη Γαλλία, καθώς για μία ακόμη φορά κλιμακόνται οι ανησυχίες για τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα. Για πρώτη φορά στα χρονικά, Γάλλοι κομάντος έφθασαν στα εδάφη της βόρειας Συρίας, με στόχο την ενίσχυση των Κούρδων ανταρτών, οι οποίοι μάχονται κατά του ISIS. Η Γαλλία λοιπόν βρίσκεται σε κατάσταση υψίστης ασφαλείας, λίγο πριν την πρώτη σέντρα για το Euro. 
Έτσι λοιπόν, ο Ολάντ ανακοίνωσε την αποστολή των 150 επίλεκτων στρατιωτικών, προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα στους θρησκευτικούς εξτρεμιστές, οι οποίοι για μία ακόμη φορά ορκίζονται πως θα αιματοκυλήσουν τη γαλλική πρωτεύουσα. 
Αν και η Γαλλία δεν στηρίζει επίσημα την συμμαχία του Άσαντ και του Πούτιν με την κίνηση αυτή, σίγουρα δεν έρχεται σε ρήξη μαζί τους. Πριν από λίγες ημέρες, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει κομάντος αγνώστου καταγωγής, οι οποίοι πολεμούσαν στο πλευρό των μαχητών της αντιπολίτευσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Αμερικάνους. 
Δείτε το βίντεο!








voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου