Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Τις τελευταίες ημέρες συμβαίνει κάτι τρομακτικό, το οποίο δεν έχει απασχολήσει καθόλου τα ελληνικά ΜΜΕ και την κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι αναμένεται να μας επηρεάσει άμεσα. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Ισμέτ Γιλμάζ, παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα παραλάβουν 109 ελικόπτερα Τ-70i Sikorsky μέχρι και το 2020.
Πρόκειται για ένα από τα πιο επιθετικά προγράμματα εξοπλισμών στην ιστορία της Τουρκίας, καθώς τα ελικόπτερα αυτά μπορούν να μεταφέρουν από 12 στρατιώτες και για αυτό αναμένεται να δυναμώσουν υπερβολικά την Τουρκία σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης. 
Επιπλέον αναμένεται να παραλάβουν και έναν μεγάλο αριθμό πλοίων τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία φυσικά θα "αλωνίζουν" στα εθνικά χωρικά ύδατα της χώρας μας με θράσος, όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα.
Μέχρι στιγμής, η Τουρκία δεν έχει εφαρμόσει τη συμφωνία που σύναψε με την Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής και για αυτό το λόγο πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται πως η Τουρκία εξοπλίζεται πολεμικά με τα χρήματα της Ε.Ε., ένα μέρος των οποίων προέρχεται και από Έλληνες φορολογούμενους, παρά το τεράστιο χρέος της χώρας και την οικονομική κρίση που βιώνουμε.
Αν και η Τουρκία βιώνει μία οξύτατη πολιτική κρίση στο εσωτερικό της, τα προγράμματα αυτά αναμένεται να την ενισχύσουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Αν η Ελλάδα δεν αντιδράσει άμεσα, τότε ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος!






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου