Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016


Ανίκανη αποδεικνύεται για να διαχειριστεί την κατάσταση στην Ειδομένη και τον Πειραιά, η ελληνική Κυβέρνηση, με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να βγαίνουν εκτός ελέγχου. 
Μεταξύ των μεταναστών υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι παραπληροφορούν και υποθάλπουν εξεγέρσεις, με την κατάσταση τις τελευταίες ώρες να είναι χαοτική και στις δύο περιοχές. 
Τα τελευταία 24ωρα πολλοί έχουν πει στους πρόσφυγες και τους μετανάστες της Ειδομένης, πως θα ανοίξουν τα σύνορα και από χτες πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στις ράγες με σκοπό να περάσουν τα σύνορα. 
«Ακούσαμε ότι σήμερα θα ανοίξουν τα σύνορα και ήρθαμε να περάσουμε. Μας είπαν ότι θα είναι μαζί μας ο Ερυθρός Σταυρός και 500 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο» δήλωσε στα ελληνικά ΜΜΕ, ένας Σύρος πρόσφυγας, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται. 
«Είδαμε τι συνέβη την προηγούμενη φορά. Δεν θα ρισκάρω την ασφάλεια της οικογένειάς μου» είπε η επίσης Σύρια Ουμ Ρίμα. 
Παρότι η αστυνομία επιχειρεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ενημερώσει τους μετανάστες, οι καλοθελητές έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη κατάσταση, την οποία προφανώς δεν μπορεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση. 
Δείτε τα βίντεο:










voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου