Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι Αλβανοί άρπαξαν ελληνικά εδάφη...

ximar


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα κλέβει ελληνικά εδάφη της Χειμμάρας και τα δίνει σε δικούς του συγγενείς και φίλους.
Όλη η Χειμάρρα δέχεται επιθέσεις από την Αλβανία, πράγμα που γινόταν πάντα αλλά τώρα είναι πιο έντονα τα πράγματα.
Η κυβέρνηση της Αλβανίας διώχνει Έλληνες από τα εδάφη τους και βάζει Αλβανούς να κάνουν επιχειρήσεις χωρίς την άδεια των πραγματικών ιδιοκτητών, με πλαστογραφίες και έτσι εξαφανίζε σιγά σιγά κάθε ελληνικό στοιχείο.
Στο παραθαλασσίο μέρος της Χειμάρρας και συγκεκριμένα στο Κυπαρό η αλβανική χωροταξική υπηρεσία έχει πάρει πολλά εδάφη τα οποία καταλήγουν σιγά σιγά σε ξενοδοχειακές μονάδες και κέντρα διασκέδασης.
Το μέρος αυτό έχει χαρακτηριστεί από εκείνους, Αλβανική Ριβιέρα.
Ακόμα ο Ράμα χωρις να προειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των χωραφιών, των ελαιώνων, έβαλε μπουλντόζες και άρχιζε να ξεριζώνει τα πάντα.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας μίλησε για τον πρώην πρωθυπουργό της Αλβανίας και είπε: «Εχουν πάρει τα κτήματα των Χειμαρραίων με πλαστογραφίες και διαφθορά, άτομα που δεν έχουν καμία σχέση ή καταγωγή από την περιοχή. Ατομα που έφερε από τις Αλπεις ο Μπερίσα και τους έκανε ιδιοκτήτες στο Ιόνιο».
O Mπερίσα απάντησε λέγοντας: «Εχω δουλέψει προγραμματισμένα και στους Αγίους Σαράντα έχω κατεβάσει μόνο Λάμπηδες». Λάμπηδες είναι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Χειμάρρας.
Τέλος αυτό το σχέδιο έχει προγραμματιστεί έδω και 25 χρόνια από τους Αλβανούς οι οποίοι το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να σβήσουν ότι Ελληνικό έχει απομείνει από την Βόρεια Ήπειρο και με χυδαίο τρόπο μάλιστα, έτσι ώστε να κάνουν μεγαλύτερη την Αλβανία.
Στόχος τους είναι ακόμα και να αυξάνουν τις περιουσίες τους, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αφήσουν όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες χωρίς σπίτι ή κάποιο ακίνητο στο όνομα τους.
Η κυβέρνηση της Ελλάδας δεν πρέπει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα πρέπει να πάει έναντια σε αυτούς που θέλουν "καταπατήσουν Έλληνες και Ελληνικά εδάφη.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου