Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Προκαλεί την Αμερική η Τουρκία...

ustur

 Ο Δήμαρχος της Άγκυρας, Ibrahim Melih Gokcek, απαίτησε από τον Πρέσβη των ΗΠΑ να εγκαταλείψει την Τουρκία, γιατί εξέφρασε την άποψη του σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις στη χώρα.
Ο πρέσβης είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για την κράτηση Τούρκων Ακαδημαϊκών που κατήγγειλαν δημόσια στρατιωτικές ενέργειες εναντίον Κούρδων μαχητών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, οι επιστήμονες είχαν υπογράψει αίτηση πριν μία εβδομάδα, με την οποία ζήτησαν να τελειώσουν οι βιαιότατες επιθέσεις της Άγκυρας κατά των Κούρδων, οι οποίες έχουν αιματοκυλήσει την περιοχή.
«Είσαι λανθασμένη επιλογή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, να γυρίσεις στη χώρα σου. Θα είναι καλύτερα αν ένας νέος πρεσβευτής αν έρθει ένας νέος πρεσβευτής που μας γνωρίζει. Όταν προσπαθούμε να φέρουμε το επίπεδο των Αμερικανοτουρκικών σχέσεων στο υψηλότερο επίπεδο, προσπαθείς να κάνεις το τουρκικό έθνος εχθρό των Ηνωμένων Πολιτειών», σημείωσε ο δήμαρχος της Άγκυρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, συνεχίζοντας να προκαλεί.
Τόνισε μάλιστα πως δεν ήταν σοφό το να ανεχθεί, όπως δηλώνει ο ίδιος, “τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Τούρκων αστυνομικών και στρατιωτών”.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου