Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ! Ρώσοι εισηγούνται πυρηνικό πόλεμο αστραπή με Τουρκία... (ΒΙΝΤΕΟ)

pyrinika


Σε ασκήσεις πολέμου με την Τουρκία προχώρησε η Ρωσία, γεγονός που αποκαλύπτει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι αποφασισμένος για όλα. Όπως σας ενημέρωσε χθες το voicenews.gr, η Ρωσία σφράγισε χθες με ραντάρ ολόκληρη την Κωνσταντινούπολη και στα Στενά. Ρώσοι αναλυτές εκτιμούν ότι η Ρωσία θα πρέπει να κάνει χρήση των Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές και αφού αποτελειώσει την Τουρκία, προς παραδειγματισμό των ΕΕ-ΗΠΑ, να καταλάβει τα Στενά!
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το νέου τύπου ραντάρ με την ονομασία Podsolnuh μπορεί να σαρώνει οριζόντια και να εντοπίζει στόχους στη θάλασσα και στον αέρα μπορεί να λειτουργεί αυτόματα και να "παρακολουθεί" 300 στόχους ενώ μπορεί να εμπλέκει 100 στόχους ταυτόχρονα"! Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, στις εν λόγω δοκιμές κλείδωσαν με επιτυχία 300 σημεία περιμετρικά της Κωνσταντινούπολης και της ευρύτερης περιοχής του Βοσπόρου.
Οι Ρώσοι αναλυτές κάνουν λόγω για επικείμενη στρατιωτική σύρραξη μεγάλης κλίμακας μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην περίπτωση που τα πράγματα οδηγηθούν σε έναν τέτοιο πόλεμο, η Ρωσία πρέπει να προβεί στη χρήση πυρηνικών όπλων καθώς διακυβεύεται διακυβεύεται η ύπαρξη του έθνους, σύμφωνα με τον προϊστάμενο του κέντρου Στρατιωτικών και Πολιτικών Σπουδών.
Ο Mikhail Alexandrov λέει χαρακτηριστικά: 
"Θα ήταν λάθος για τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε αυτή την περίπτωση. Η Δύση και η Τουρκία θα προσπαθήσουν να μας σύρουν σε πόλεμο φθοράς όπως στον Κριμαϊκό Πόλεμο (1853-1856) όπου η κλιμάκωση θα είναι αργή, θα ξεσπάσουν συγκρούσεις στον Καύκασο και η Ρωσική ομάδα στη Συρία θα καταστραφεί. Η Δύση θα βοηθά την Τουρκία, θα εγκατασταθούν στο έδαφος της στρατιωτικές μονάδες και υπερσύγχρονες αεροπορικές μονάδες. Θα ακολουθήσει πόλεμο βραδείας τριβής. Κατά την άποψη μου ο πόλεμος με την Τουρκία θα είναι γρήγορος, αποφασιστικός, ταχύς και φιλόδοξος. Η Ρωσία θα πρέπει να χτυπήσει με πυρηνικά τις δομές και τους στρατιωτικούς στόχους της Τουρκίας όχι σε πόλεις όπου ζουν άνθρωποι αλλά στα αρχηγεία, διοικητήρια και κέντρα επικοινωνιών, αποθήκες πυρομαχικών, αεροδρόμια, λιμάνια. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών του πολέμου η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει όλες τις στρατιωτικές υποδομές της Τουρκίας". 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:










voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου