Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ! Δεξί χέρι του Τσίπρα ο Μητσοτάκης...

tsimh


 «Θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τον σκληρό και αντιλαϊκό μνημονικό δρόμο» δήλωσε από τα Χανιά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχετικά με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας είπε χαρακτηριστικά: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της Δεξιάς, αλλά και το δεξί χέρι του Τσίπρα, για να εφαρμόσει με συνέπεια, πληρότητα και απολύτως το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο. Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι το δίδυμο, που αν δεν το εμποδίσουμε, αν δεν το ανατρέψουμε, θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας που ξεκίνησε από το 2010 με το πρώτο μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Τσίπρας είναι ο αναξιόπιστος μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης είναι από κούνια και με τη βούλα μνημονιακός. Είναι ένα δίδυμο απολύτως καταστροφικό για την πορεία της χώρας»

Στην συνέχεια ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για το ασφαλιστικό και υποστήριξε ότι: «η κυβερνητική πρόταση είναι το τέλος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης» και πρόσθεσε ότι η χώρα χρειάζεται ένα δίκαιο και απλό φορολογικό σύστημα, με έλεγχο όλων των λιστών όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.
Μεταξύ άλλων, ο Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, δήλωσε ότι «η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει έναν κοινωνικό δρόμο, αμφισβητώντας τη θέση της στην Ευρωζώνη».






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου