Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

'Εστειλαν διμοιρία για να συλλάβει έναν καστανά:κατακραυγή στο Τwitter


Την είδηση ...βόμβα ότι ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, για να συλλάβει έναν... καστανά, πανηγυρίζει το Twitter...
esteilan-dimoiria-gia-na-sullabei-enan-kastanakatakraugi-sto-twitter

Την είδηση ...βόμβα που έσκασε το βράδυ της Παρασκευής ότι ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη για να συλλάβει έναν... καστανά, φυσικά δεν την άφησαν οι χρήστες του Twitter ασχολίαστη....
Οπως μετέδωσε το seleo.gr, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, εν μέσω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όχι ένας αλλά 13 αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν ηλικιωμένο καστανά, έπειτα από καταγγελία.


O ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.
Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε την ένταση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην... κατάσχεση.

Φυσικά το Twitter γιόρτασε αυτή την καθοριστική και... λυτρωτική για το ελληνικό κράτος και τα έσοδα, επέμβαση της αστυνομίας!













http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου