Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

EKTAKTO: Εδώ θα χτυπήσουν οι Τούρκοι

elladaena


Αναμένονται μεγάλες εξελίξεις και η κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού ήταν μόνο η αρχή. Έκτοτε πολλά ακούγονται αλλά το voicenews.gr έχει δημοσιεύσει μόνο έγκυρα στοιχεία βάσει ντοκουμέντων και επίσημων εγγράφων. Η Τουρκία βρίσκεται να περνάει στον λαό της άκρως εχθρικά μηνύματα για την Ρωσία κυρίως από τα τοπικά ΜΜΕ. Δεν μπορούμε να πούμε όμως πως το δίδυμο Ερντογάν – Νταβούντογλου έχει μάθει από τα λάθη του, εφόσον μετά την κλιμάκωση της κατάστασης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το γεγονός πως η Ρωσία κάτω από άκρα μυστικότητα μετέφερε αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα Club-K στη Συρία φτιάχνοντας έτσι μια ανίκητη «no-fly-zone» περνώντας το μήνυμα πως ήρθε και θα μείνει στη Μέση Ανατολή.
Σε συνέχεια έρχεται η απάντηση των Ρώσων ΄΄κάνοντας βόλτες στα ΣΤΕΝΑ΄΄ που έχουν άμεση σχέση και εξάρτηση με το ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, δεν είναι σαφώς τυχαίο που σε αυτή την χρονική συγκυρία και κυρίως στην Λέσβο έχουν περάσει το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα..
Η μεγαλύτερη προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το συγκεκριμένο θέμα βλέποντας ένα βήμα παραπέρα, απαντάει σε όλα και μας δείχνει πως το επικείμενο χτυπημα των Τούρκων θα γίνει εκει.Ξεκινόντας απο το Βόρειο Αιγαίο...
«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.
elladadio






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου