Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συναγερμός στο Μαξίμου! Σε πανικό οι βουλευτές...

maximou tsipras



 Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στην Κουμουνδούρου, για την απόρριψη του λεγόμενου "παράλληλου προγράμματος". 
Ενώ όλα έδειχναν ότι βαίνουν καλώς για την κυβέρνηση, ειδικά μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου χωρίς νέες απώλειες, ξαφνικά, όλα γκρεμίστηκαν όταν το "κουαρτέτο" απέρριψε το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης.
Σε δήλωση του βουλευτής του Σύριζα είπε : "Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι. Δεν γίνεται. Έρχονται εξαιρετικά δύσκολοι, ψηφίσαμε ήδη βαριά μέτρα και δεν μας επιτρέπεται ούτε να κάνουμε μια μικρή, ελάχιστη παρέμβαση σε όφελος των αδυνάτων;" 
Μετά από μια τέτοια δραματική εξέλιξη, υπάρχει μεγάλη ανησυχία, για το αν θα μπορέσει η κυβέρνηση Τσίπρα μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα να συνεχίσει το έργο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, πολιτικοί τριγμοί και εξελίξεις αναμένονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια προσπάθεια να αναδείξει την αξιοπιστία της κυβέρνησης στο εξωτερικό η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, δήλωσε : "Το κυβερνητικό σχήμα θα ολοκληρώσει την τετραετία. Διαθέτει την απαιτούμενη συνοχή και κυρίως συναίσθηση ευθύνης".











voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου