Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Είδηση Βόμβα για την Μέρκελ που τα ΜΜΕ κρύβουν...



 Η Άγκελα Μέρκελ, είναι γεννημένη το 1954 στη Δυτική Γερμανία, και πιο συγκεκριμένα στο Αμβούργο της τότε Ομοσπονδιακής Γερμανίας. Ο πατέρας της ήταν ο Hοrst Kasner, του οποίου το επίθετο μάλλον είναι εβραϊκό. Ο πατέρας ήταν Λουθηρανός Πάστορας, ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να μετακομίσει στην Ανατολική Κομμουνιστική Γερμανία όπου όλως περιέργως το μαρξιστικό καθεστώς του έδωσε 2 αυτοκίνητα και το προνόμιο να πηγαινοέρχεται από την ανατολική Γερμανία στην δυτική, όποτε ήθελε.
Η Μέρκελ στα νιάτα της είχε γραφτεί στην κομμουνιστική οργάνωση της νεολαίας όπου κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει γραμματέας του τομέα «Παρακίνηση και Προπαγάνδα». Υπάρχει η φήμη ότι ο άνθρωπος που τη βοήθησε να ανέλθει στην Οργάνωση ήταν ο Marcus Wolf, Εβραίος αρχικατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας. 
Όταν το 1989 έπεσε το τείχος του Βερολίνου, η Μέρκελ έκανε στροφή 180 μοιρών και από "αριστερή", τάχθηκε στο πλευρό των Χριστιανοδημοκρατών όπου έγινε στέλεχος του Democratische Aufbruch, μιας πολιτικής οργάνωσης που είχε σαν πρότυπο το CDU, δηλαδή το κόμμα της πρώην Δυτικής Γερμανίας, με το οποίο στην συνέχεια ενώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην κοινή γνώμη.
Με αυτόν τον ελιγμό που έκανε ανάμεσα στα δύο κόμματα κατάφερε να βρεθεί υπό την προστασία του Helmuth Kohl. 
Όταν όμως άρχισαν να τον κατηγορούν για χρηματισμό, η Άγκελα Μέρκελ αφού πρώτα αποστασιοποιήθηκε από τον μέντορά της, στην συνέχεια τον άδειασε και κατάφερε να γίνει η ίδια πρόεδρος του CDU, και όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, Καγκελάριος της Γερμανίας!







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου