Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η ρωσική υπερδύναμη κόντρα στην παγκόσμια μαφία των ισλαμιστών!


russia_vs_isis
Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή – Όλο το παιχνίδι εκεί αλλάζει – Η Ρωσία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.
Οι συμμετέχοντες των συνομιλιών της Βιέννης συμφώνησαν να εργαστούν για την εγκαθίδρυση μιας πανεθνικής εκεχειρίας στη Συρία. Το τελικό ανακοινωθέν σημειώνει ότι η εκεχειρία πρέπει να εφαρμοστεί παράλληλα με μια ανανεωμένη πολιτική διαδικασία στη χώρα.
«Το σημαντικό είναι ότι η διάσκεψη συνέβη και ότι Σεργκέι Λαβρόφ κατάφερε να προσκληθούν οι Ιρανοί στη διάσκεψη. Νομίζω ότι αν κοιτάξετε το ίδιο το συνέδριο είναι ένα καλό πράγμα, επειδή οι άνθρωποι μιλούν και να μιλούν για διπλωματία», ανέφερε ο Dean Henderson, συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής.
«Στο τέλος, το συνέδριο αυτό θα αποφέρει αποτελέσματα μόνο και μόνο επειδή είναι το νέο παιχνίδι και υπάρχει ένα νέο σύνολο των παικτών τώρα. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι το Ιράν πήρε μέρος και αν κοιτάξετε στο συνέδριο μου φάνηκε ότι ο Σεργκέι Λαβρόφ είχε λίγο πολύ τη διεύθυνση της παράστασης», δήλωσε ο Henderson.
Συνέχισε λέγοντας ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν άλλες δικαιολογίες και θα πρέπει να πάνε πάσο με αυτές τις λεγόμενες μετριοπαθείς ομάδες, οι οποίες είναι εντελώς οξύμωρο σχήμα, «Δεν υπάρχουν οπλισμένοι μετριοπαθείς αντάρτες πουθενά στον κόσμο. Είναι βασικά υπολείμματα που διοχετεύουν όπλα και ναρκωτικά, καθώς υπάρχει μεγάλη εμπορία ναρκωτικών σε εξέλιξη στην περιοχή επίσης».
Ο Henderson μίλησε για το αμερικανικό στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα και πώς κερδίζονται τα χρήματα και πώς η προσφυγική κρίση ήταν κατασκευασμένη έτσι, ώστε να αδειάσει αυτή την περιοχή και να την αφήσει χωρίς πετρέλαιο και φυσικό αέριο. «Γίνεται πιο εύκολο να το κάνεις αυτό, όταν έχεις λιγότερο ριζοσπαστικούς ανθρώπους στην περιοχή».
«Είναι μια παγκόσμια μαφία αυτή που έχουμε να κάνουμε και χρειαζόμαστε μια υπερδύναμη. Η Ρωσία είναι πλέον μια υπερδύναμη που μπορεί να ασχοληθεί με αυτή τη μαφία. Ο κόσμος ελπίζει ότι ο Πούτιν είναι ο τύπος που θα αντισταθεί και έχει τα όπλα να ρίξει αυτό το τραπεζικό καρτέλ».
Ο αναλυτής μίλησε επίσης για το μέλλον του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία. «Δεν έχουν καμία δουλειά οι ΗΠΑ με το ποιον θα εκλέξουν οι Σύριοι, όπως δεν είχαν δουλειά στη Γιουγκοσλαβία. Η Δύση είναι σαφώς ο επιτιθέμενος, ακριβώς όπως ήταν στην Ουκρανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου