Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εκστρατεία για κατάργηση της Αγίας Γραφής (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η εκστρατεία έχει ξεκινήσει. Οι πιστοί χριστιανοί φαίνεται πως εδώ και καιρό βρίσκονται σε μία σύγχρονη δίωξη. Τώρα, κάποιοι προωθούν και την κατάργηση της Αγίας Γραφής.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν την Βίβλο ως μία προπαγάνδα, ως ψευτοκείμενο χωρίς αντίκρισμα, με εκατοντάδες αναφορές σε δολοφονίες και δολοπλοκίες, σε πορνείες και στην δουλοπρέπεια του ανθρώπου. Όλα εμπνευσμένα από τον Θεό με συνεχιστή τον Ιησού Χριστό.
 Τελευταία, έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια  να σταματήσει η «ρητορική μίσους», όπως χαρακτηριστικά λένε ομάδες φιλελευθέρων. Έτσι έχει ξεκινήσει μία εκστρατείασυλλογής υπογραφών απαγόρευσης της Βίβλου από την Barnes & Noble και τηνAmazon.com. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η τελευταία είχε απαγορεύσει τηνομόσπονδη σημαία.
Φαίνεται ότι οι Χριστιανοί, ιδίως τώρα, αντιμετωπίζουν περισσότερες διώξεις παρά ποτέκαι,μάλιστα, με ιδιαίτερα ύπουλο τρόπο:
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Michael Snyder: «Στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπηοι διώξεις αυτές είναι συχνά πιο μαλακές, ενώ οι βίαιες επιθέσεις είναι ακόμα αρκετάσπάνιες. Ωστόσο, οι χριστιανικές πεποιθήσεις υπονομεύονται συνεχώς από νέους νόμους,από κωμικούς και τηλεοπτικές εκπομπές που κοροϊδεύουν συχνά την χριστιανική πίστη. Παράλληλα, πολλοί εργοδότες αποκλείουν έναν πιθανό υποψήφιο για μια θέση εργασίαςμόλις διαπιστώσουν ότι πρόκειται για ένα άτομο προσηλωμένο στα χριστιανικά ιδεώδη «και «Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο η αρχή
 Βάλτε τώρα, στο μυαλό σας και την επικείμενη ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Τα πράγματα φαίνονται να γίνονται πολύ επικίνδυνα…

katoxika nea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου