Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τα σύνορα προστατεύουν τους λαούς

Της Μελίνας Κονταξή

Οι ανθρωπιστές ζητάνε την κατάργηση των συνόρων, γιατί η φύση σύμφωνα με τους ίδιους δεν έχει σύνορα.

Αφού διδάσκονται από την φύση, ας δούμε τι επικρατεί στην φύση.

Τα λιοντάρια δεν τρώνε τις ύαινες, όμως τις σκοτώνουν… γιατί;

Γιατί… για να προστατέψουν την τροφή τους ή αλλιώς το αναγκαίο κεφάλαιο για την επιβίωση του είδους τους.

Τα κυρίαρχα αρσενικά προστατεύουν την περιοχή τους, τα σύνορα τους δηλαδή και τα θηλυκά ή όπως αλλιώς θα λέγαμε… τις οικογένειες τους.

Οι τσιπούρες ταξιδεύουν σε κοπάδια για να αμύνονται καλύτερα όταν δέχονται επιθέσεις και να βρίσκουν ευκολότερα τροφή.

Πάντα βασίζεσαι περισσότερο για την προστασία σου σε αυτούς που μοιράζεστε κοινά χαρακτηριστικά, όπως αναγνωρίζεται και από τον Μπακούνιν…

«Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ομάδας ανθρώπων, ενώσεων, περιοχών, κοινοτήτων, να σκέφτονται να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους, που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης».

Καμία ιδεολογία δεν αντιτίθεται στην φύση γιατί δεν θα μπορούσε ακόμα και να ήθελε.

Μόνο ιδεοληψίες και εξυπηρέτηση συμφερόντων των ιμπεριαλιστών, συνειδητή ή ασυνείδητη, εκφράζει το αίτημα για κατάργηση των συνόρων.

Κάθε πατρίδα είναι το σπίτι ενός λαού.

Δεν υπάρχουν φτωχές πατρίδες… 3ος στην παραγωγή ουρανίου παγκοσμίως είναι ο πάμπτωχος Νίγηρας… υπάρχουν λεηλατημένες από πολυεθνικές και σκλαβωμένες από φασίστες πατρίδες.

Οι πολυεθνικές και οι φασίστες θα ήθελαν πολύ να μην είχαν πατρίδες οι λαοί και άρα ιδιοκτήτες ο πλούτος τους, θα ήθελαν πολύ την μετατροπή των ανθρώπων από πατριώτες γνώστες της ιστορίας τους και της παράδοσης τους, που έκανε και κάνει κάποια έθνη να μην σταματάνε να παλεύουν για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, σε ασύνδετη μάζα σκλάβων για τους Γερμανούς και άλλους βιομήχανους.

Ενδεικτικό παράδειγμα έθνους που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται οι Κούρδοι σήμερα.

Χειροκροτούσαν οι συγγενείς δίπλα στο φέρετρο της 18χρονης που δολοφονήθηκε από την Τουρκική αστυνομία, γιατί όπως λένε οι Κούρδοι, οι μάρτυρες δεν πεθαίνουν.

76 άτομα είχε δώσει η οικογένεια ενός Κούρδου Πεσμεργκά στον αγώνα για την υπεράσπιση του έθνους, ο ίδιος έγινε ο 77ος.

Οι αφέντες λαοί δεν βολεύουν το κεφάλαιο που δεν έχει πατρίδα, όπως έλεγε ο Άρης Βελουχιώτης. Αν όμως δοκιμάσει να πάρει τους τόπους τους με τα όπλα, οι λαοί θα αμυνθούν, μόνο αν τους πείσει ότι δεν μετράνε οι πατρίδες έχει ελπίδες να λεηλατήσει τον πλούτο τους.

Επειδή όμως το ίδιο δεν έχει αξιοπιστία, χρησιμοποιεί συνειδητούς και ασυνείδητους συνεργούς, τους ψευτοανθρωπιστές, που με το τυράκι της φιλανθρωπίας και ενός φαντασιακού ανεφάρμοστου ιδεολογήματος, διευκολύνουν την επίτευξη του στόχου του, την κατασκευή εξαρτημένων μαζών.

Ποτέ δεν φωνάζουν οι ανθρωπιστές για απελευθέρωση των τόπων των λαών, ποτέ δεν θα πολεμούσαν οι ίδιοι το κακό που δήθεν μισούν ενώ στην ουσία βοηθούν, σε αντίθεση με τους Έλληνες που πολέμησαν στο πλευρό των δημοκρατικών στην Ισπανία το 36. Αυτοί ήταν πραγματικοί διεθνιστές που πολέμησαν για την πανανθρώπινη λευτεριά.

Οι ψευτοανθρωπιστές αδιαφορούν παντελώς για κάθε καταπίεση που δεν χωράει στην ιδεοληψία τους ή δεν εξαργυρώνεται μέσω ΜΚΟ.

Παιδιά Γιεζίντι στο Ιράκ μαζεύουν ξύλα για να ζεσταθούν ενώ οι βροχές έριξαν τις σκηνές τους.. αλλά αφού δεν μπορούν να κατηγορηθούν οι Ευρωπαίοι και δεν το δείχνουν στην τηλεόραση γιατί να συγκινηθούν;

Ευαισθησία της εικόνας, όχι της αλήθειας… κατάντια.

Δεν θα υποδείξουν ποτέ οι ανθρωπιστές αυτούς που διώχνουν τους ανθρώπους από τον τόπο τους.

Κολλημένοι από το 50 στο "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" ξεπλένουν τους περιφερειακούς ιμπεριαλισμούς σαν αυτούς της Τουρκίας και του Κατάρ, φροντίζουν να μην ενημερωθεί ποτέ σωστά η διεθνής κοινή γνώμη, να μην έχουν οι λαοί που αγωνίζονται για την ελευθερία τους και την προστασία του πολιτισμού τους τη βοήθεια που αξίζουν, όπως γίνεται αυτήν την στιγμή, που οι Κούρδοι της Συρίας που πολεμάνε τους ισλαμοφασίστες και προστατεύουν όλες τις μειονότητες ικετεύουν για όπλα, ενώ οι ανθρωπιστές σιωπούν και καταγγέλλουν γενικά τον πόλεμο, καταλήγοντας τα καλύτερα δεκανίκια ακόμα και των ίδιων των Αμερικανών.



freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου