Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

To Iσλάμ προ των πυλών


Όσο η χώρα μας βαυκαλίζεται, αδέρφια, αποκαμωμένη από την πολιτική ανοησία των ημερών και στρουθοκαμηλίζει, το Ισλαμικό Κράτος ανασυντάσσεται και πραγματοποιεί νέες επιθέσεις. Μπορείτε εδώ να διαβάσετε για το τελευταίο μακελειό στα σύνορα με Τουρκία 
http://www.geopolitics.com.gr/2015/07/blog-post_547.html ).Να μη θυμίσουμε φυσικά την κατάσταση στα Βαλκάνια, τη γειτονιά μας, (στο Geopolitics έχουμε κάνει άπειρες αναφορές) αρχής γενομένης από τα επεισόδια στο ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας Αλβανίας και την εμφάνιση του UCK, γεγονότα που θα έρθουν και θα δέσουν με τα βίντεο προπαγάνδας των ισλαμιστών στη περιοχή.

Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς (είχαμε αναφερθεί σχετικά σε διαδικτυακή εκπομπή όπου η αρχισυντάκτρια του Geopolitics Γιώτα Χουλιάρα έδωσε μια συνοπτική εικόνα της κατάστασης στην Ευρώπη 
http://www.geopolitics.com.gr/2015/06/blog-post_225.html ) 

Την ίδια ώρα η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Πλέον ουδείς μπορεί να θεωρήσει τυχαία τη σημερινή σύλληψη ιρανού ισλαμιστή τρομοκράτη στη Μυτιλήνη (πληροφορίες εδώ:
http://www.geopolitics.com.gr/2015/07/blog-post_693.html ).

Να υπενθυμίσουμε πως ο σύμβουλος θεμάτων ασφαλείας Αλέξανδρος Νίκλαν είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα θέματα ασφαλείας της μεταναστευτικής πολιτικής του ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Περισσότερες λεπτομέρειες στη διαδικτυακή εκπομπή εδώ:
http://www.geopolitics.com.gr/2015/06/blog-post_55.html.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε πριν να είναι πλέον πολύ αργά;

Γιώτα ΧουλιάραPolitical Adviser στην εταιρεία IISCA 
Aρχισυντάκτρια στο Geopolitics.com.gr 





phgh:ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου