Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η νέα Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε: «Αναπόφευκτο το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ…»


ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
Για αναπόφευκτο σχίσμα στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος προκαλώντας αίσθηση, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση με τους διαφωνούντες.
«Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πιθανώς το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο, αλλά πρέπει να γίνει ευρύς διάλογος» παραδέχθηκε η Ολγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.
Δεν είναι τυχαίο ότι η δημόσια αυτή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, έρχεται 24 ώρες μετά την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ κατά των διαφωνούντων (Βαρουφάκη, Λαφαζάνη κλπ) μέσω διαρροών από συνεργάτες του. Δείχνοντας ότι είναι ειλημμένη απόφαση του μεγάρου Μαξίμου να «κόψει τον γόρδιο δεσμό με τους διαφωνούντες.
Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος, προέβλεψε ότι η σημερινή ψηφοφορία θα είναι καλύτερη για την κυβέρνηση. «Σε αυτήν την ψηφοφορία τα πράγματα είναι καλύτερα. Η στήριξη στην κυβέρνηση δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη» είπε. Ενώ απέκλεισε και πάλι ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες αυτή τη χρονική στιγμή, προέχει να επιστρέψει η χώρα σε μια σχετική κανονικότητα» επεσήμανε ο Ολγα Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου