Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Χάθηκε ''Βαλιτσάκι'' της ΕΥΠ! [Βίντεο]


eypvalitsaki
Η Νάντια Βαλαβάνη επιβεβαίωσε αυτό που τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσε ως πληροφορία και φήμη, ότι ένα από τα περιβόητα “βαλιτσάκια” της ΕΥΠ με τα οποία γίνονται παρακολουθήσεις, χάθηκε!
 
Η κυρία Βαλαβάνη , μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega για το θέμα που προέκυψε με την ανάληψη χρημάτων από συγγενικό της πρόσωπο, είπε μεταξύ άλλων ότι όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Ιανουάριο, ένα από τα “βαλιτσάκια” της ΕΥΠ είχε κάνει φτερά!
 
Όταν ρωτήθηκε από που είχε την πληροφορία αρκέστηκε να πει ότι ήταν μέλος της κυβέρνησης εννοώντας ότι είχε υπάρξει σχετική συζήτηση και ενημέρωση.
 
Η ΕΥΠ πάντως κατηγορηματικά διαψεύδει με πηγές της, την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, διαρρέοντας ότι όταν η νέα - σημερινή διοίκηση της Ε.Υ.Π ανέλαβε καθήκοντα, προ πέντε περίπου μηνών, δεν διαπίστωσε οποιαδήποτε απώλεια μηχανήματος της υπηρεσίας. Η ίδια πηγη ζήτησε να σταματήσει η «μυθολογία» γύρω από τα λεγόμενα «βαλιτσάκια» της Ε.Υ.Π. να χρησιμοποιείται απ' όσους θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.




phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου