Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αποκλειστικό: H Ουκρανία χρησιμοποιεί τη Ρωσοφοβία για μη φανεί η ανικανότητα των ηγετών της



Η Ουκρανία χρησιμοποιεί την πολεμική σύρραξη στην Donbass να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα της διαφθοράςέγραψε η ελβετική εφημερίδα Tages-Anzeiger.
Η Ρωσοφοβία και το εγκληματικό μίσος βγαίνουν μπροστά για να κρύψουν τις αποτυχίες της Ουκρανικής κυβέρνησης.
"Το εμπάργκο σε βάρος της Υπερδνειστερίας, ο διορισμός του Σαακασβίλι ως κυβερνήτης της Οδησσού προκαλούν εγχώριες εντάσεις ωστόσο αποτελούν την επίσημη στρατηγική της Ουκρανίας" ανέφερε η δημοσιογράφος Zita Affentranger.
"Η ουκρανική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται στο αν θα προσβάλλει πολλούς Ουκρανούς, ειδικά στα ανατολικά της χώρας και το Κίεβο ισχυρίζεται ο στόχος του είναι να παρέχει ένα καλό παράδειγμα δημοκρατίας και ελευθερίας!
Η ουκρανική κυβέρνηση δεν εφαρμόζει καμία αποτελεσματική μεταρρυθμίση, και αντί να σκύψει πάνω απο τα σοβαρά και πραγματικά ζητήματα προτιμά να συζητήσει την ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και να κατηγορεί τη Ρωσία για να κρύψει τα τεράστια ελαττώματά της" .
Την ίδια στιγμή, η σκληρή αντι-ρωσική πολιτική του Κιέβου χάνει την υποστήριξη των ανθρώπων, ακόμη και στη δυτική Ουκρανία!
"Ήδη αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κάνουν την εμφάνιση τους και το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων ανησυχούν για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, αρκετοί δηλώνουν πως τα γεγονότα του Μαιντάν δεν ξήλωσαν τη διαφθορά που βρίσκεται ακόμη σε κυβερνητικές θέσεις " ενω περίπου 1 εκατ πολίτες έχουν φύγει προς τη Ρωσία.
Η ελβετική εφημερίδα ανέφερε ότι "οι περισσότεροι Ουκρανοί θέλουν το τέλος του πολέμου αλλά η εξουσία τους έχει απέναντί και με τακτικές ολιγαρχών χρησιμοποιούν εθελοντικά τάγματα που μπορούν να θεωρηθούν ως ιδιωτικοί στρατοί."
Οι Δυτικοί πλέον εταίροι τώρα ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν πως η μεγαλόστομη "επανάσταση της αξιοπρέπειας" δεν άλλαξε τίποτα και η χώρα παραμένει στο βάθος των προβλημάτων.

phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου