Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Θέλουν να δημιουργήσουν πόλεμο… Σουρωτήρι έκαναν το «FIR» Λευκωσίας Νατοϊκά & Τουρκικά μαχητικά !


Σουρωτήρι έκαναν το «FIR» Λευκωσίας Νατοϊκά & Τουρκικά μαχητικά !1
Δεν εξηγείται διαφορετικά… Θέλουν πόλεμο τα τουρκάκια που δεν σταματούν τις προκλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, πάντα με την αμέριστη συμπαράσταση Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δύσης και ΗΠΑ…
Εκτός απο την Άσκηση Έρευνας και διάσωσης που εξελίσσεται στα ανοιχτά της Κατεχόμενης Αμμοχώστου ως γνωστό αυτές τις ημέρες εξελίσσεται στο Ικόνιο της Τουρκίας η Μεγάλη Τουρκική Άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας με τη Επωνυμία «Αετός της Ανατολίας»!
Στην άσκηση παίρνουν μέρος και Νατοϊκά Αεροσκάφη απο την Αμερική και την Μεγάλη Βρετανία άλλα και από το Πακιστάν ! Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε τα Νατοϊκά μαχητικά και πολύ περισσότερο τα Τουρκικά δεν σέβονται τους κανόνες πτήσεων και πετούν κατά το δοκούν κάνοντας τον Κυπριακό Εναέριο Χώρο Σουρωτήρι!
Σουρωτήρι έκαναν το «FIR» Λευκωσίας Νατοϊκά & Τουρκικά μαχητικά !2
Η εφημερίδα φιλελεύθερος της Κύπρου γράφει σχετικά΄
Εκείνη η άσκηση Έρευνας Διάσωσης που πραγματοποιούν Τουρκία και ψευδοκράτος στα ανοικτά της Αμμοχώστου δεν είναι η μόνη δραστηριότητα σε αυτό το πεδίο. Διεξάγεται παράλληλα διακρατική άσκηση με την επωνυμία «Αετός της Ανατολίας». Τα τουρκικά πολεμικά, όπως πληροφορούμαστε, έχουν κάνει «κέντημα» στο FIR μας.
Πετούν κατά δυάδες και πολλές φορές εισέρχονται και στον Kυπριακό εναέριο χώρο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Αυτά για να μην ξεχνούμε και την Τουρκία και να την αφαιρούν κάποιοι από τη μεγάλη εικόνα του Κυπριακού.
Σχόλιο: Βέβαια για να είμαστε και σοβαροί δεν είδαμε στον αέρα Ελληνικά μαχητικά να πετούν στην Περιοχή …Ενώ ούτε σκέψη για αναχαίτιση

phgh: http://hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου