Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο Πούτιν…ξεβρακώνει την Ελίτ: «Δεν αναγνωρίζουμε το Δικαστήριο της Χάγης»


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
Ασταμάτητος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει περάσει στην αντεπίθεση και… ξεβρακώνει στην κυριολεξία την παγκόσμια Ελίτ, η οποία κτυπά με λυσσαλέο τρόπο τη χώρα του, επειδή της χαλάει τα σχέδια για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
«Η Ρωσία δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του Διαρκούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Χάγης, καθώς δεν έχει υπογράψει τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Ενέργειας, και θα υπερασπιστεί τη θέση της σε άλλα δικαστήρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ρωσίας, σε συνάντηση με τους αρχηγούς των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).
Και συνέχισε: «Δεν μπορεί να υπάρξει μια απουσία αντίδρασης. Εμείς θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας. Όσο για διαφορά αυτή, η θέση μας είναι γνωστή: η δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Χάγης ισχύει μόνο για τις χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Ενέργειας. Η Ρωσία δεν έχει επικυρώσει τον εν λόγω χάρτη, και ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζουμε τη δικαιοδοσία αυτού του δικαστικού σώματος. Θα πρέπει να το αποδεικνύει με διαδικασία μέσω δικαστικών διαδικασιών».
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε αναφορά και στη YukosQ «Δεν υπάρχει τίποτα το καινούργιο στην υπόθεση με τους μετόχους της Yukos που προσπαθούν να πάρουν επιπλέον χρήματα από τη Ρωσία. Ασχοληθήκαμε με παρόμοιες εκδηλώσεις νωρίτερα τόσο εκ μέρους της εν λόγω εταιρείας όσο και από την πλευρά των άλλων εταίρων μας, περιλαμβανομένων των Ευρωπαίων εταίρων και των διεθνών εταιρειών. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης νομικής διαδικασίας».

phgh: http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου