Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Η παράδοση της ελληνικής σημαίας τι συμβολίζει ρε παιδιά;;;


Η παράδοση της ελληνικής σημαίας τι συμβολίζει ρε παιδιά;;;

Σαν ερευνητής βλέπω πράγματα που δεν ορθοστατούν γιατί πολύ απλά δεν έχουν καμία λογική.
Έλα όμως που στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Τσίπρας παρέδωσε συμβολικά την Ελληνική σημαία μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο σε ένα 11χρονο αγόρι χωρίς την ελληνική ιθαγένεια, βιάζοντας πολλαπλά την κοινή γνώμη.

Τιμώντας το αφγανάκι για όλα όσα «υπέστη» σε μια στημένη προβοκατορική πράξη αριστερών!!!
Γιατί ο κύριος πρωθυπουργός διάλεξε να αναβαθμήσει την «παρέλαση» του Αμίρ μέσα στην ελληνική κοινωνία με το πρόσχημα της φιλοξενίας και ισότητας όλων των πολιτών σε μια φαινομενικά δημοκρατική κοινωνία;;; Το γνωρίζετε καλά κύριε Τσίπρα. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε πρωθυπουργέ της μειοψηφίας, δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν μας αρέσει με την βία να κάνουμε έλληνες τους ξενόσπορους. Δεν μας αρέσει η αντζέντα σας και είστε υπεύθυνος για τις πράξεις σας εναντίον του ελληνισμού.
Η νοητική «παρέλαση» και το έξυπνο θέατρο του κ. Τσίπρα με την απονομή της σημαίας των Ελλήνων σε ένα ξενόσπορο χαραχτηρίζεται από την αριστερή βία των τελευταίων δυο ετών! Όπως όλα όσα ο αριστερός πολυεθνιστής υπέβαλε με την υπογραφή του στον έλληνα πολίτη. Στο Αφγανιστάν κύριε Τσίπρα το ΝΑΤΟ έχει επαναφέρει την ειρήνη, έτσι όπως έκανε πάντα. Γιατί δεν δίνεις εντολή απο την γραφειάρα σου για την άμεση επιστροφή των Αμίρ στην χώρα τους;;;
Για να γίνεις έλληνας πρέπει να γεννηθείς έλληνας από έλληνες γονείς ή από ένα έλληνα γονέα. Τουλάχιστον αυτή είναι η βιολογική λογική στις άλλες χώρες, εκτός και άν η μητέρα του είναι ελληνίδα.
Η ατζέντα του αριστερού πολυεθνιστή είναι παλιά και γνωστή. Εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ότι θα δώσει σε 250 χιλιάδες ξένους την ελληνική ιθαγένεια. Με το πέρασμα του χρόνου η θάλασσα μεταναστών μπορεί να έχει φτάσει στο εκατομμύριο. Σε ένα λαό που αιμμοραγεί καθημερινά και μειώνεται πληθυσμικά από τα ίδια τα μέτρα των αριστερών κατσαπλιάδων σαν τον κύριο Τσίπρα.






katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου