Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

«Λεπίδι στον λαιμό σας» - Δείτε, διαβάστε, ενημερώστε τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ, φωτό)


«Λεπίδι στον λαιμό σας» - Δείτε, διαβάστε, ενημερώστε τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ, φωτό)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι τελευταίοι βανδαλισμοί ενός κρεοπωλείων στην Αττική έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμα μια μικρή μειοψηφία ατόμων που προσπαθεί με τη βία να επιβάλλει την θέληση της στην πλειοψηφία.
Οι ιδέες της, όπως διαβάζετε στα άρθρα μας έχουν πηγή την Ατζέντα 2030 και τον Codex Alimentarius, που προωθούν τα μεταλλαγμένα προϊόντα υπό τον μανδύα της χορτοφαγίας.
Σε όλον τον κόσμο –και στην Ελλάδα- υπάρχει το «Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF)».

Στις ΗΠΑ συγκαταλέγεται στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Το FBI αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι μαζί με άλλες εξτρεμιστικές ομάδες έχουν διαπράξει μεταξύ του 1979 και του 2008 πάνω από 2.000 εγκληματικές πράξεις, προκαλώντας ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, συμπλέοντας με τους «πράσινους αναρχικούς» σε έρευνά του, διαπίστωσε ότι σταματώντας ή μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση κρέατος, θα μειωθούν οι εκπομπές αερίων του άνθρακα, τα οποία υποτίθεται ανεβάζουν την θερμοκρασία, η οποία, ωστόσο, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ηλιακή δραστηριότητα.
Έως το 2020, λένε, φαίνεται πως οι διατροφικές μας συνήθειες θα έχουν αλλάξει εντελώς και τα λαχανικά θα έχουν κυρίαρχη θέση στο πιάτο μας έναντι του κρέατος. Όποιος αντιδρά θα έχει στο μαγαζί ή στο σπίτι του επισκέψεις!
Το πρωί με γραβάτα, το βράδυ...
Την ίδια ώρα μάλιστα στην Δανία, το Συμβούλιο Δεοντολογίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος!!!
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Δανίας εξετάζει την πρόταση που συνέστησε αρχικά φόρο μόνο για το βόειο κρέας και μελλοντικά για όλα τα κόκκινα κρέατα με τελικό σκοπό  τη  φορολόγηση όλων των τροφίμων σε όλα τα επίπεδα, ανάλογα με τις… κλιματικές επιπτώσεις από την παραγωγή τους.
Η πρόταση πέρασε από το συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία, κάτι που σημαίνει ότι θα υποβληθεί τώρα προς εξέταση από την κυβέρνηση.
Όλα αυτά δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο, αλλά πραγματικά σχέδια, τα οποία προωθούνται είτε με το καλό είτε με το άσχημο.
Γιατί κόπτονται τόσο για την διατροφή μας, θα αναρωτηθεί κανείς; Ανησυχούν για εμάς; Ανησυχούν για το περιβάλλον; Ή μήπως θέλουν να ελέγξουν τις τροφές;
Ένα είναι το σίγουρο: Ελέγχοντας κάποιος το στομάχι, ελέγχει τον άνθρωπο!



el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου