Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Δικαιοσύνη και το Πολιτικό Σκηνικό φέρνει η Αποκάλυψη του HELLASFORCE


%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83
Δυσοσμία νέου παραδικαστικού πίσω από την απόπειρα φυγής του δικηγόρου Ασημάκη Ασημακοπούλου
Ραγδαίες εξελίξεις στην δικαιοσύνη αλλά και στο πολιτικό σκηνικό φέρνει η αποκάλυψη του Hellasforce για την απόπειρα φυγής του κατηγορουμένου για κακουργήματα δικηγόρου Ασημάκη Ασημακοπούλου που συνδέεται με υψηλόβαθμα νυν και τέως στελέχη της δικαιοσύνης.
Η αποκάλυψη που πήγε στην Βουλή με πρωτοβουλία του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και νέο κύκλο διερεύνησης που ενδέχεται να αποκαλύψει υπόγειες διαδρομές Υψηλόβαθμων και μαύρους λογαριασμούς στην Ελβετία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος επισκέφθηκε ξημερώματα τις αρμόδιες αρχές στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών όπου και απαίτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης καταθέτοντας όλα τα στοιχεία. Σε περίπτωση που τεκμηριωθεί Ότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν είχαν ενημερωθεί από τις δικαστικές αρχές για την απαγόρευση εξόδου του δικηγόρου, τότε οι εξελίξεις μέσα στην δικαιοσύνη θα είναι καταιγιστικές.



hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου