Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μέγιστος πλαστογράφος και καταστροφέας της Ελλάδας… Τρέχει πάλι πίσω από τη ΝΔ


%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83
Στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έγραψε την ιστορία με τον φαύλο τρόπο που αντιμετωπίζει την πολιτική ο ίδιος. Αυτός που τα έδωσε όλα στη ΝΔ- και καταβαράθρωσε το ΠΑΣΟΚ- αυτός που έγινε το δεξί χέρι του Σαμαρά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του, έχει το θράσος να λέει πως… αναγκάστηκε.
«Ο… Παπανδρέου ήθελε τη συνεργασία με τη ΝΔ όχι ΕΓΩ.»
Για τον Παπανδρέου ρε γαμώτο, το έκανε…
%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%832
Γιατί η Φώφη τον έσπρωξε στο λάθος…
Υποψιάζονται στη Δημοκρατική Συμπαράταξη πως μιλάει με τον Κυριάκο;
Τι απάντησε στην ερώτηση, για το τι θα κάνει αν υπάρξει συνεργασία του κόμματος του με τον Παπανδρέου…
Σε δεύτερη ανάγνωση ο «εξαναγκασμός» του Βενιζέλου να ψηφίσει όχι και να βρεθεί εκτός κομματικής γραμμής, μάλλον δεν έγινε τυχαία. Είναι… σφόδρα πιθανόν να έχουν την πληροφορία ή την υποψία ότι ο Ευάγγελος είναι συνομιλητής του Κυριάκου (σιγά που θα είχε τον ηθικό ενδοιασμό).
Άλλωστε στην ερώτηση που του έκαναν, ποιο κόμμα θα ήθελε να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ, η απάντηση του ήταν στο ναι μεν αλλά. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να κερδίσει το επικίνδυνο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και θα προτιμούσε ένα δημοκρατικό προοδευτικό χώρο διευκρινίζοντας πως η ΝΔ έχει συντηρητικά στοιχεία (όταν ήταν αντιπρόεδρος αυτός είχε προοδευτικά).
Τέλος όταν τον ρώτησαν τι στάση θα κρατήσει αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνεργαστεί με τον Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς πως θα μαζέψει τα μπογαλάκια του…




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου