Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τρέμουν τον ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσική Αυτοκρατορία τους έχει στα σκοινιά...



H Washinton Post με άρθρο της προειδοποιεί τις ΗΠΑ, για τη δύναμη του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Προειδοποιεί πως δεν πρέπει οι Αμερικανοί αξιωματούχοι να μπερδεύουν τις κινήσεις του Πούτιν με τους σπασμούς ενός αδύναμου προσώπου, αλλά αντίθετα με τη δύναμη που έχει ένας μαχητής του δρόμου. Οι επεμβάσεις σε Συρία, Κριμαία και στην κατάληψη του διαδικτύου δείχνουν πως ο Πούτιν έχει μακρόπνοο σχέδιο για τη χώρα του.
Μάλιστα η αμερικανική εφημερίδα προειδοποιεί το μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ πως θα έχει να αντιμετωπίσει μία Ρωσία που δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το τι σκέφτεται η Αμερική. Κοιτάζει τα συμφέροντά της και ουδόλως ενδιαφέρεται για τον αντίκτυπο. Όπως κάνουν άλλωστε όλες οι αυτοκρατορίες.
Τέλος τονίζει τα εξής σημεία. Αν βγει ο Τραμπ και θελήσει να τηρήσει στάση φιλική προς τη Μόσχα, ή θα καταφέρει να συνεργαστεί με τον Πούτιν ή θα του δώσει περισσότερο θάρρος, θεωρώντας ο Ρώσος Πρόεδρος πως οι ΗΠΑ είναι οικονομικά και στρατιωτικά εξαντλημένες.
Αν βγει η Χίλαρι θα τηρήσει στάση σκληρή προς τον Πούτιν, που ίσως τον περιορίσει προσωρινά και μόλις μάθει τον αντίπαλο, θα την στριμώξει στη γωνία, με την ισχύ του ρωσικού στρατού.






voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου