Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τρόμος στην Ευρώπη! Βγαίνει από το ευρώ...

euro


Συνεχίζεται ο "πόλεμος" στην Φινλανδία, με τη διαμάχη για το αν πρέπει ή όχι να συνεχίσει η χώρα να ανήκει στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, να έχει φτάσει στα άκρα. 
Πολιτικοί της χώρας είχαν ξεκινήσει μια εκστρατεία για την έξοδο της Φινλανδίας, από το ευρώ, συγκεντρώνοντας υπογραφές.
Πλέον οι πολίτες φαίνεται πως τάσσονται υπέρ της εξόδου από το ευρώ, καθώς έχουν συγκεντρωθεί εντός λίγων ημερών, 50.000 υπογραφές.
Η απήχηση που έχει το κίνημα, προκαλεί τρόμο στην Ευρώπη, η οποία διανύει άσχημες και κρίσιμες ημέρες, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 
Τα δημοσιεύματα του διεθνή τύπου, όπως του Reuters και της Deutsche Welle, αποκάλυψαν πως το κοινοβούλιο της Φινλανδίας, αποφάσισε να εξεταστεί περαιτέρω το ζήτημα της εξόδου, από την βουλή. 
Το σχετικό έγγραφο για την έξοδο της χώρας από το ευρώ, συντάχθηκε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της χώρας Paavo Väyrynen, ο οποίος τάσσεται θερμά, υπέρ εθνικού νομίσματος. 
Ο πρώην υπουργός και οι υποστηρικτές του ζητούν δημοψήφισμα, για την δίκαιη απόφαση, μέσω του λαού, κίνηση που δεν μπορεί να απορριφτεί εύκολα, λόγω της ισχύς που αποκτά το κίνημα για την έξοδο από το ευρώ. 




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου