Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Έκτακτο! Γι' αυτό τρέμει η Τουρκία τον Πούτιν!


vlaaantfttt

Η Ρωσία είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι! Τα υπερόπλα του Πούτιν είναι έτοιμα να καταβροχθίσουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξη της! Ξεκίνησαν οι περιοδικές αποστολές του ΝΑΤΟ λόγων της συριακής κρίσης και των εξελίξεων στην περιοχή και μέσα στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας της Τουρκία τα νατοικά AWACS ξεκίνησαν την επιτήρηση του τουρκικού εναέριου χώρου από τις 12 Μαρτίου. Αυτές οι αποστολές θα διεξάγονται κανονικά και μέσα σε συγκεκριμένες περιόδους τους επόμενους μήνες”.

Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως τα 16 σαουδαραβικά F-15 είναι έτοιμα να παρέχουν στήριξη στην Τουρκία ενώ επιβεβαιώνουν τον Σ.Λαβρόφ ότι τουρκικά άρματα μάχης πέρασαν τα σύνορα με την Συρία και δημιουργούν οχυρά στην Ινλίμπ.

Στην Σαουδική Αραβία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση που έχει διεξαχθεί ποτέ διάρκειας τριών εβδομάδων “Νοrth Thunder”

Ο εκφωνητής που προλόγιζε την παρέλαση των στρατευμάτων μιλούσε για το μεγάλο και γενναίο στρατό του Ισλάμ που παρέλαυνε μπροστά στα μάτια του όντως ο ίδιος σε θρησκευτική έκσταση .
 «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ» , καθώς υπήρχε έμβλημα με το σχήμα ημισελήνου και από κάτω ανέφερε ο «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την «Hasbinallah».
rsena







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου