Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΗΠΑ: "Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε την Ρωσία και..."

rhrh


Ανίκανη μπροστά στην Ρωσία και την Κίνα, είναι η Αμερική, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο, έστω και τελευταία στιγμή, να ενισχύσει και να βελτιώσει τα πολεμικά της συστήματα.
Κίνα και Ρωσία τους τελευταίους μήνες, έχουν παρουσιάσει υπερσύγχρονα πυραυλικά συστήματα και αεροσκάφη, τα οποία έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που αφύπνισε τις δυνάμεις τις χώρας. 
Μάλιστα, στρατηγός των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ο Mark Milly, δήλωσε: «ο αμερικανικός στρατός μπορεί να διεξάγει περιφερειακές και αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, αλλά σε  πιθανή ανάγκη διξαγωγής πολέμου με έναν ισχυρό εχθρό  όπως θα ήταν η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν ή η Βόρεια Κορέα , υπάρχει  βαθιά ανησυχία στο Πεντάγωνο».
Η Αμερική λόγω των περικοπών και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολεμικά μια από τις δυο χώρες, αυτή την στιγμή, σύμφωνα με τον στρατηγό. 
Οι ΗΠΑ λοιπόν, αποφάσισαν πλέον να βελτιώσουν έστω και λίγο, τα πολεμικά τους συστήματα, ενώ πραγματοποιούν και δοκιμές σε προσομοιωτές, για το πως θα ήταν ένας παγκόσμιος πόλεμος, με στόχο να μην βρεθούν απροετοίμαστοι.
Το σενάριο του Γ' Π.Π. τον τελευταίο καιρό, γίνεται όλο και πιο έντονο, με την Αμερική να φοβάται πως έχει χάσει πλέον την ισχύ της. 






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου