Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Δήλωση του ΝΑΤΟ τρόμος για την Ελλάδα! Τελικά ήρθαν στο Αιγαίο για...

Σε σπουδαίες αποκαλύψεις για τον ρόλο των συμμαχικών περιπολιών στο Αιγαίο, προχώρησε ο ναύαρχος του ΝΑΤΟ, Γιοργκ Κλάιν.
«Όταν είμαστε εκεί, υπάρχουν αποτελέσματα, όμως οι διακινητές είναι πολύ ευέλικτοι και μετατοπίζουν το κέντρο βάρος των δραστηριοτήτων τους. Εάν αποκλείσουμε τη Λέσβο, τότε είναι αναμενόμενο τα προσφυγικά σκάφη να αναζητήσουν άλλες διαδρομές», σχολίασε ο ναύαρχος, σε γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, σχετικά με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. 
«Ως εκ τούτου είναι σκόπιμο, και αυτό σχεδιάζεται, να επεκτείνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη δραστηριότητα του ΝΑΤΟ σε περισσότερες παράκτιες περιοχές», συμπλήρωσε ο Γιοργκ Κλάιν.
Παρόλα αυτά, μπορεί το ΝΑΤΟ να μετρά λίγες μέρες στο Αιγαίο, ωστόσο οι μεταναστευτικές ροές δεν έχουν μειωθεί, αντιθέτως παραμένουν στάσιμες.
Ο ναύαρχος μπορεί να αναφέρθηκε στην παρουσία των συμμαχικών πλοίων, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως ο κύριος ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, είναι η αποτροπή της παρουσίας ρωσικών πλοίων στην περιοχή.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Γιοργκ Κλάιν και τα όσα έχει αναφέρει το ΝΑΤΟ, με επίσημες ανακοινώσεις, τα συμμαχικά πλοία, έφτασαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, για την ανταλλαγή πληροφοριών και όχι για τον εντοπισμό μεταναστών, καθώς αυτό είναι αρμοδιότητα της frontex. Άρα, η Αμερική κατάφερε να παρουσιαστεί στο Αιγαίο και να υπενθυμίσει στην Ρωσία, πως βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι διεκδίκησης. 
Το Αιγαίο με τις ευλογίες της Ελληνικής κυβέρνησης, μετατρέπεται σε πεδίο "μάχης" αμερικανών, ρώσων και τούρκων, δεδομένου ότι το ΝΑΤΟ διατηρεί ρόλο παρατηρητή στο Αιγαίο και όχι "σωτήρα".





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου