Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Δεν το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οι ΤΟΥΡΚΟΙ!Δεν το χωράει ο νους τους..

Η Ελλάδα για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της Τουρκίας καθώς ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου να μην εκδόσει στην Τουρκία τους αξιωματικούς που κατηγορήθηκα πως συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα. 
Μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου τα τουρκικά κανάλια έβγαλαν έκτακτα δελτία και μετέδιδαν την είδηση με κλίμα οργής και αγανάκτησης απέναντι στην Ελλάδα.Φυσικά και η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών δεν ήταν λιγότερο εριστική απέναντι στη χώρα μας.
Η ουσία είναι πως μόνο κατά μέτωπον αντιμετωπίζεται ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έχει πολλάκις προκαλέσει με τις δηλώσεις του.Και ας μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μόνοι μας απέναντι στην Τουρκία καθώς έχει ανοίξει ήδη πολλά μέτωπα.
Και όπως έγραψε για τους απέναντι ένας  Έλληνα της Μικράς Ασίας: :
Türkler’ e :
Yunan toprak kutsal. Toprağımızda basmayı asla becermeyeceksiniz. Sayısal üstünlükten korkmuyoruz. Biz, yunan ordunun mekanizmasına inanıyoruz. Ölüme kadar haklarımızı ve toprak bütünlüğünü savunacağız. Zafer bizim olacak.
Ne kadar zor olsa olsun, biz yeneceğiz. Biz daha güçlü, daha düzenliyiz.Türk ordunun incinebilir mevkileri biliyoruz. Onları vuracağız. Harp bittikten sonra zafer bizim olacak.
Biz uyardık. Seninle hiç bir sorun yok. İlerliyorsan, çok sert cevap veririz. Silahlarımız çok modern, çok kuvvetli, bu yüzden yaşamayacaksın. Silahın bırak ve harptan ayrıl. Şoför olursan, aracından uzaklaş ve ilerleme. İlerliyorsan, aracı yıkacağız.
Η ελληνική γη είναι ιερή. Δε θα καταφέρετε ποτέ να πατήσετε στο έδαφος μας. Η υπεροχή σε αριθμούς δεν μας φοβίζει. Οι Έλληνες έχουμε πίστη στα μέσα του ελληνικού στρατού. Θα υπερασπιστούμε μέχρι εσχάτων τα δικαιώματα και την εδαφική μας ακεραιότητα. Η νίκη θα είναι δική μας.
Θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο ότι αν γίνει. Είμαστε πιο δυνατοί και πιο οργανωμένοι. Γνωρίζουμε τα ευαίσθητα σημεία του τουρκικού στρατού και θα χτυπήσουμε εκεί με τέτοια δύναμη και ισχύ πυρός που δεν θα έχει το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να αντιδράσει. Με το τέλος αυτού του πόλεμου θα είμαστε οι νικητές.
Σε προειδοποιούμε. Δεν έχουμε τίποτε μαζί σου. Αν προχωρήσεις, θα απαντήσουμε πολύ σκληρά. Τα όπλα μας είναι υπερσύγχρονα, πάρα πολύ ισχυρά και δεν θα ζήσεις. Παράτα το όπλο σου τώρα και φύγε από τη μάχη. Αν είσαι οδηγός εγκατάλειψε το όχημα σου και μην προχωράς. Αν προχωρήσεις θα το καταστρέψουμε. 




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου