Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ για ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και το ΔΑΝΕΙΟ των 7 δις που δεν του έδωσε ο ΠΟΥΤΙΝ...

Συνέντευξη έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, στην οποία αποκάλυψε πολλά, όχι όμως τα πάντα.
Ο κος Χριστόφιας τόνισε με έμφαση πως είχε ζητήσει, με επιμονή, δάνειο από το Βλαντιμίρ Πούτιν (5-7 δις ευρώ) για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης του νησιού.
«Έχω τηλεφωνικές επικοινωνίες, τις αποκαλύπτω, που του έλεγα (Πούτιν) ότι θα υποχρεωθούμε εμείς οι οποίοι παλέψαμε για τα δικαιώματα των εργαζομένων, θα υποχρεωθούμε να κάνουμε το αντίθετο και δεν θα ήθελα ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, δώστε μας αυτό το δάνειο, κι εγώ σου εγγυώμαι, ότι τα επόμενα 50 χρόνια οι Κύπριοι θα ευλογούν την Ρωσία, όποιος κι αν είναι Πρόεδρος της δημοκρατίας», αποκάλυψε ο κ. Χριστόφιας.
«Δεν το έκαμε, και νομίζω έσφαλε, γιατί μετά από αυτό, ενώ δεν ήθελε να κακοφανεί στους ταγούς της Ε.Ε. ένεκα οικονομικών συμφερόντων, του έκαναν το Κίεβο, του έκαναν την Ουκρανία, και στο τέλος της ημέρας βρίσκεται σε σύγκρουση με την Ε.Ε. και του επέβαλαν και τιμωρητικά μέτρα», πρόσθεσε.
Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου αποκάλυψε ότι προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος έγινε πρωθυπουργός.
«Όταν ήρθε στην Κύπρο τον είδα σχεδόν 40 λεπτά τον Αλέξη και του τα είπα αυτά. Εγώ αντιμετώπισα αυτές τις δυσκολίες και κατά τη γνώμη μου, είναι δουλειά δική σου τι θα κάνεις, να προσέχεις», είπε χαρακτηριστικά.
Γράψαμε στην εισαγωγή μας πως ο Χριστόφιας αποκαλύπτει πολλά, όχι όμως όλα. Τι δε λέει; 
Τον ‘όρο’ που του έθεσε ο Πούτιν. Έναν όρο απλό θα έλεγε κανείς. 
Να αποκαλύψει η Κύπρος ποιοι είναι οι Ρώσοι πολίτες που κρύβουν ‘μαύρο’ χρήμα στην Κύπρο. Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας, πως η Κύπρος θεωρείτο (μέχρι και λίγα χρόνια πριν) το ‘πλυντήριο’ της Ευρώπης (ρόλο που έχει αναλάβει τώρα του Λουξεμμβούργο).
Ο κος Χριστόφιας λοιπόν αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία αυτά στον Πούτιν, ο οποίος και δεν προχώρησε στο δανεισμό της Κύπρου.
Δυστυχώς βλέπουμε πως το κακό της φυλής μας είναι δια-εδαφικό. Οι Κύπριοι αποδεικνύουν ότι είναι αδέλφια μας, καθώς έχουν και αυτοί το μεγάλο κακό του να έχουν πολιτικούς που δε λένε όλη την αλήθεια, αλλά μόνο τα κομμάτια εκείνα που τους συμφέρουν.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου