Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VoiceNews! Όσα οι ΑΛΛΟΙ θα ΚΡΥΨΟΥΝ για τον ΛΑΒΡΩΦ...


Όπως ήδη σας αναφέραμε, ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν παρών στην εκδήλωση αναγόρευσης του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρώφ, σε επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 
Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο, ωστόσο, του Κυριάκου Βελόπουλου μας έδωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες που σας παραθέτουμε.
Ποιοι ήταν οι παρόντες στην εκδήλωση;
Οι υπουργοί της Κυβέρνησης κοι Σκουρλέτης, Μανιάτης, Αναγνωστοπούλου και φυσικά ο κος Κοτζιάς. Παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά κος Μώραλης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης. Για την καθυστέρηση (προκλητική καθυστέρηση των πολιτικών μας) ήδη γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.
Παρών επίσης στην  εκδήλωση ήταν και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος παραδόξως αντί να καθίσει στις πρώτες θέσεις έκατσε αρκετά πιο πίσω. Ήθελε να κρυφτεί από τις κάμερες; μήπως δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τους φίλους στην Ουάσινγκτον; Σκέψεις μοιραζόμαστε.
Τέλος μόνο ως αδιαφορία προς το πρόσωπο του κου Λαβρώφ μπορεί να χαρακτηριστεί η παντελής έλλειψη σχεδιασμού για τον τρόπο μεταφοράς του Ρώσου ΥΠ.ΕΞ. Όλοι γνωρίζετε πως είναι ο Πειραιάς με τα έργα του Τραμ.
Δεν υπήρξε καμία πρόνοια ώστε οι τροχονόμοι να δημιουργήσουν μία οδό μεταφοράς του κου Λαβρώφ, με αποτέλεσμα ο καλεσμένος της Ελλάδας να ‘κολλήσει’ στην κίνηση. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως αυτό δημιουργεί και θέμα ασφάλειας για το πρόσωπό του.
Άραγε όταν θα έρθει ο Ομπάμα, η Τροχαία και η Αστυνομία θα κάνει τα ίδια;
Την απάντηση δυστυχώς την ξέρουμε…






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου