Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

O K.BΕΛΟΠΟΥΛΟΣ σχολιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ΤΕΛΕΤΗ για το ΛΑΒΡΩΦ...

Όταν έρχεται ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών στην Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες βλέπουν τις παθογένειες  του πολιτικού κατεστημένου μας.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρών στην εκδήλωση, με τη γνωστή διεισδυτική ματιά του προχώρησε στην ενημέρωση των Ελλήνων, εφιστώντας την προσοχή σε καταστάσεις που μας κάνουν να ντρεπόμαστε, για το ποιοι είναι οι εκπρόσωποί μας.
Θυμίζουμε πως ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ αναγορεύτηκε σε επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε ειδική τελετή, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Το ‘παρών’ έδωσαν στην τελετή όλοι οι πολιτικοί μας, που ενώ είναι ξεκάθαρα Δυτικόδουλοι και Αμερικανοθρεμμένοι θέλησαν να εμφανιστούν για μερικά κλικ του φωτογραφικού φακού. Αναλογιστείτε  (για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της Δυτικοδουλείας) πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα.
Αν αυτό όμως δε σας φτάνει, ο Κυριάκος Βελόπουλος τονίζει πως ο κος Κοτζιάς (εκπρόσωπος της ελληνικής Πολιτείας και Κυβέρνησης) δήλωσε, στην ομιλία προς τιμή του κου Λαβρώφ πως είναι χαρούμενος που θα έρθει ο Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα! Παντελής έλλειψη διπλωματίας, παντελής έλλειψη στοιχειωδών καλών τρόπων!
Δυστυχώς επειδή στην Ελλάδα, το πολιτικό κατεστημένο θεωρεί πως είμαστε αποικία και όχι κράτος κυρίαρχο με κανόνες, ο Κυριάκος Βελόπουλος δίνει έμφαση στο γεγονός πως ο κος Λαβρώφ ήρθε στην τελετή 5 λεπτά ΠΡΙΝ την έναρξη αυτής, ενώ οι Έλληνες πολιτικοί (οι καλεσμένοι, όχι οι τιμώμενοι) ήρθαν με ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ τουλάχιστον ενός τετάρτου.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος για άλλη μια φορά, εκτός από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, έδωσε και την ουσία των γεγονότων, με τρόπο λακωνικό αλλά πάντα δηκτικό.







voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου