Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ντοκουμέντο : Tι έλεγε Ο Αλβανός στη Βουλή για την Ελληνική Μειονότητα της Χειμμάρας !(video)


Τυφλωμένος από εθνικισμό -αν και Σοσιαλιστής- ο Ε. Ράμα μεταξύ άλλων δήλωσε σε δημοσίευμά του στην σελίδα που διατηρεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook πως «ο πληθυσμός της Χειμάρρας είναι μόνο Aλβανικός».
Για την αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε παρακάτω δύο βίντεο με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους όπου με δηλώσεις του στις 31 Ιουλίου 2014 στην Βουλή της Αλβανίας o ίδιος ο Εντι Ράμα σε μια κρίση ειλικρίνειας αναγνωρίζει και παραδέχεται ότι στη Χειμάρρα ζει μέρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Δηλώσεις οι οποίες αποδόμησαν τους έως σήμερα ισχυρισμούς των προηγούμενων πολιτκών ηγετών της Αλβανίας οι οποίοι υποστήριζαν απλώς ότι η Χειμάρρα έχει δίγλωσσο πληθυσμό.
«Η Χειμάρρα είναι όπως όλοι οι νέοι Δήμοι της Αλβανίας και δεν γίνονται προσπάθειες για τον περιορισμό καμίας ελευθερίας και δικαιώματος της Ελληνικής Μειονότητας εκεί, την οποία εμείς δεν την αναγνωρίζουμε σήμερα. Την έχουμε αναγνωρίσει και την σεβόμαστε και θα την σεβόμαστε πάντα… Το γεγονός ότι στη Χειμάρρα ζει ένα μέρος της ελληνικής μειονότητας δεν σημαίνει τίποτα άλλο εκτός από την υποχρέωση για σεβασμό της ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων…», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.
Δείτε στο βίντεο πως σέβεται τις ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Χειμάρρα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα και ο υποχείριός του που ακούει στο όνομα Γκέργκι Γκόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου