Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Το FBI στερεί την ΠΡΟΕΔΡΙΑ από τη Χίλαρι! Ραγδαίες Εξελίξεις...


Η κατάσταση στις ΗΠΑ λίγες μέρες πριν τις εκλογές θυμίζει ιλαροτραγωδία. Ο James Comey ο διευθυντής του FBI που πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει στο Κογκρέσο πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην έρευνα κατά της Χίλαρι Κλίντον, απέστειλε επιστολή στην οποία δηλώνει πως σε άσχετη έρευνα βρήκαν ενδείξεις που χρήζουν διερεύνησης , εκ νέου, για την υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο ίδιος Διευθυντής που βρισκόταν στο στόχαστρο των Ρεπουμπλικάνων διότι είχε αθωώσει  την Κλίντον , τώρα έχει γίνει σημαία της Νομιμότητας στο στρατόπεδο του Τραμπ.
Η ψαλίδα που είχε δημιουργηθεί υπέρ της Χίλαρι , δημοσκοπικά, έχει κλείσει στο όριο του στατιστικού λάθους. Εδώ όμως είναι που δημιουργείται το νέο πρόβλημα για τη Χίλαρι.
Τα αμερικανικά μίντια ακολουθούν την πάγια τακτική, της ‘αβάντας’ προς έναν υποψήφιο και λίγες μέρες πριν τις εκλογές (όταν έχει παγιωθεί η διαφαινόμενη νίκη του υποστηριζόμενου πολιτικού) αρχίζουν την κριτική. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγουν τις κατηγορίες για μεροληψία. Τώρα όμως που έχει ξεκινήσει η κριτική κατά της Κλίντον, ήρθε το γεγονός της έρευνας του FBI. Συνέπεια η Κλίντον να μην έχει ούτε τη μιντιακή υποστήριξη που είχε μέχρι τώρα.
Όσο για τον Τραμπ ένα πράγμα πρέπει να κάνει. Να αυτοσυγκρατηθεί. Να μην προκαλέσει με δηλώσεις και να πετάξει το μπαλάκι στη Χίλαρι. Η Χίλαρι να έρθει σε θέση αμυνόμενου.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι Δημοκρατικοί θα αδειάσουν όλο το ‘οπλοστάσιό’ τους κατά του Τραμπ. Αν στις επόμενες μέρες δείτε κάποια ‘αποκάλυψη’ κατά του Τραμπ, θα ξέρετε από που έχει προέλθει.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου