Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

«Τα ΤΖΑΜΙΑ είναι ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του Ριζοσπαστικού Ισλάμ»! Δείτε τι κάνουν...


Συνεχίζονται οι έρευνες στη Γαλλία για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάντ Καζενέβ δήλωσε ότι ενδέχεται να κλείσουν πολλά τζαμιά στη Γαλλία καθώς και χώροι λατρείας των  μουσουλμάνων, όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.
Η Γαλλία βρίσκεται σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας και ακολουθεί σκληρά μέτρα σε εστίες τρομοκρατίας και τα τζαμιά θεωρούνται χώρος προπαγάνδας για το ριζοσπαστικό ισλαμισμό.
Ο Μπερνάντ Καζενέφ μιλώντας σε συνάντηση των διοικητών και εισαγγελέων στο Παρίσι δήλωσε ότι «μέχρι σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 20 τζαμιά σε όλη τη χώρα λόγω εξτρεμιστικών δραστηριοτήτων και ενδέχεται να κλείσουν και άλλα για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι προωθείται  ο ισλαμικός φανατισμός».
Είπε επίσης πως έχουν «εντοπισθεί 54 ιστοσελίδες που προπαγανδίζουν τους μουσουλμάνους και έχουν καταγραφεί 319 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέονται  με ριζοσπαστική ομάδα». Πρόσθεσε ότι μέχρι σήμερα ««έχουν τεθεί υπό κράτηση 426 άτομα και 95 σε κατ’ οίκον περιορισμό. Έχουν βρεθεί και κατασχεθεί περίπου 600 όπλα βαρέως τύπου».
Εμείς πάλι εδώ ανοίγουμε τα τζαμιά….







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου