Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ!!!ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!!ΚΑΛΕΙ όλα τα ισλαμικά έθνη να ενωθούν ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!![ΒΙΝΤΕΟ]




ΤΩΡΑ!!!ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!!ΚΑΛΕΙ όλα τα ισλαμικά έθνη να ενωθούν  ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!


«Τύμπανα» πολέμου απο τον Ερντογάν- προέτρεψε όλα τα ισλαμικά έθνη να ενωθούν μεταξύ τους ενάντια στη χριστιανική δύση:Η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία είναι στο στόχαστρο»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  προέτρεψε τη Κυριακή όλα τα ισλαμικά έθνη να ενωθούν μεταξύ τους , δείχνοντας  αλληλεγγύη ενάντια προφανώς του κοινού εχθρού , που είναι οι νέοι «σταυροφόροι» της δύσης.



Αυτό το σκεπτικό άλλωστε ενστερνίζονται όλοι οι μουσουλμάνοι , ακραίοι και μετριοπαθείς σε όλες τις χώρες ειδικά της Μέσης Ανατολής.

Αυτό αναφέρουν σε δηλώσεις και ανακοινώσεις τους και τα μέλη του ISIS που πατρονάρονται από την Σαουδική Αραβία.

Το κρυφό όνειρό τους είναι να κατανικήσουν την χριστιανική Ευρώπη, στη συνέχεια να την ελέγξουν με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων προσφύγων/μεταναστών  και στο τέλος  να την υποτάξουν.

Την ίδια στιγμή, Γερμανοί, Αμερικανοί, και άλλοι δυτικοί «συνομιλούν» μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο  για διάφορα σοβαρά θέματα που αφορούν ολόκληρη την περιοχή. Αυτό που κάνει πάντα την διαφορά είναι το δόγμα το οποίο πρεσβεύει κάποιος και όχι οι «ωραιοποιημένες δηλώσεις» στα ΜΜΕ.



Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι της Σαουδικής Αραβίας, ο «Σουλτάνος» Τ.Ερντογάν, ανέφερε ότι είναι  απεχθείς οι εξελίξεις που διαμορφώνονται κατά του ισλαμικού κόσμου, όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

«Η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία είναι στο στόχαστρο. Βλέπουμε ότι όλες οι παγίδες και τα σχέδια είναι  ενάντια στον ισλαμικό κόσμο», είπε ο Ερντογάν.

«Τουλάχιστον 600.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συρία λόγω του  συνεχιζόμενου πολέμου» είπε, και ο ισλαμικός κόσμος θα πρέπει να συνεργαστεί  ακόμη πιο στενά, πριν να είναι πολύ αργά».



«Η  Δύση αποφεύγει την ευθύνη για τους πρόσφυγες και αυτές οι χώρες κλείνουν τα σύνορά τους», δήλωσε ο Ερντογάν ο οποίος ονειρεύεται κυριαρχία του Ισλάμ παγκοσμίως.

Στην συνέχεια  κατηγόρησε ως συνήθως τον Άσαντ, προφανώς διότι δεν τον «προσκύνησε», μια συνήθεια που δεν έχουν αποβάλει οι Τούρκοι από την εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας .

«Στην Αίγυπτο, ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι ο Αλ Σίσι ανέτρεψε τον πρόεδρο και έκανε ψευδείς εκλογές για  να αναλάβει την εξουσία . Αυτό δεν συμβαίνει στην Τουρκία», κατέληξε ο ίδιος   και πρόσθεσε ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους όταν ο ίδιος  τους κάλεσε κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος.

Συγκεκριμένα τόνισε, ότι η σημερινή κυβέρνηση στην Αίγυπτο είναι μια  πραξικοπηματική κυβέρνηση  και δεν είναι δημοκρατική και ότι είναι απαραίτητο να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν (!!).

Είχε άποψη και για τον αμερικανικό αντιτρομοκρατικό νόμο , όσον αφορά τις εξελίξεις στην Ουάσιγκτον, με την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που πέρασε την περασμένη εβδομάδα και  επιτρέπει στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων να μηνύσουν  ξένες κυβερνήσεις. Ο ίδιος εξέφρασε ανησυχία για τη νομοθεσία αυτή όσο αφορά την Σ.Αραβία.

«Εκφράσαμε την αποδοκιμασία μας σχετικά με την προσαρμογή του νομοσχεδίου για τα θύματα της 9/11» , δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο κατήφορος που έχει πάρει ο Τούρκος πολιτικός ,  διαπιστώνεται  ότι δεν έχει τελειωμό και κυρίως κάποιο «φρένο» .
Αυτό οδηγεί σύμφωνα με έγκυρους αμυντικούς και πολιτικούς αναλυτές στο συμπέρασμα ότι λίαν συντόμως «οι φράσεις» θα γίνουν έργα και η ανάφλεξη θα είναι πλέον γεγονός.
πηγη







volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου