Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δήλωση ΣΟΚ Αμερικανού Στρατηγού για την Ρωσία «πάγωσε» το Κογκρέσο - ΒΙΝΤΕΟ


Δήλωση ΣΟΚ Αμερικανού Στρατηγού για την Ρωσία «πάγωσε» το Κογκρέσο - ΒΙΝΤΕΟ

Χρειάστηκε παρέμβαση του McCain – Φόβος και μόνο στο άκουσμα για πόλεμο με την «Αρκούδα» - Για «συμφωνία με τον Διάβολο» κατηγορεί η Μόσχα την Ουάσιγκτον


Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
Πλησιάζει σύγκρουση «γιγάντων» στον πλανήτη καθώς κατάσταση στην Μέση Ανατολή έχει οδηγηθεί στα άκρα.
Μετά την ρήξη ΗΠΑ-Ρωσίας ο Πούτιν διέταξε εκτάκτως την διεξαγωγή τεράστιας άσκησης  πολιτικής άμυνας για το ενδεχόμενο παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου που θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος της ρωσικής επικράτειας και σε αυτή θα συμμετάσχουν πάνω από 40 εκατ. Ρώσοι πολίτες μαζί με δεκάδες χιλιάδες εθελοντές και προσωπικό από  υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.
Στον αντίποδα, κορυφαίος Αμερικανός στρατηγός προειδοποιεί όπως θα δείτε στο βίντεο για «πόλεμο εναντίον της Συρίας και της Ρωσίας», αφήνοντας τον γερουσιαστή σύξυλο από τον φόβο.
Και τα άλλα μέλη της Επιτροπής του Κογκρέσου κράτησαν κυριολεκτικά την αναπνοή τους, έως ότου ο Γερουσιαστής Senator John McCain, καλός φίλου του Κίσσινγκερ και παρ’ ολίγον πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος ανάγκασε τον Στρατηγό να επαναδιατυπώσει την δήλωσή του, καθώς πολλοί βρίσκονταν προ εγκεφαλικού.
Τόσο πολύ φοβούνται την Ρωσία του Πούτιν ακόμα και την ύστατη στιγμή.
Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει ασκήσει από την πλευρά σκληρή κριτική στις ΗΠΑ για την συνεργασία τους με τους ισλαμιστές τρομοκράτες, προκειμένου, συμπληρώνουμε εμείς, να προωθηθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης στην Μέση Ανατολή, τουτέστιν επέμβαση του ΝΑΤΟ για να επιβληθεί δήθεν η τάξη.
«Έχουμε την εντύπωση πως η Ουάσιγκτον επιδιώκει να επιβάλλει αλλαγή εξουσίας στην Δαμασκό, έχοντας κλείσει σε αυτή την κατεύθυνση ‘συμφωνία με τον Διάβολο’», τονίζει η Μόσχα.
Πράγματι η συμφωνία ορίζεται από τον Διάβολο ή αλλιώς τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος ετοιμάζει τον δρόμο της έλευσής του.
Ή μάλλον του τον ετοιμάζουν ΗΠΑ και σύμμαχοι και όλα δείχνουν πως ο δρόμος του ξεκινά από την Μέση Ανατολή και δη τα Ιεροσόλυμα…





el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου