Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΙΣΜΟΣ!'ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ' τον Ιβάν Σαββίδη!Θα χυθεί 'ΑΙΜΑ'...


Πόλεμος μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Κοντομηνά, έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες. Με αιχμή του δόρατος τους Παπαρόσο και Βερρύκιο, ο Alpha επιτίθεται σκληρά στον Ιβάν Σαββίδη με προφανή σκοπό να μην του ‘επιτρέψει’ να πάρει τελικά την άδεια. Πώς; με το να λέει αλήθειες.
Στον Alpha υποστηρίζουν, πως οι συμμετοχές Καλογρίτσα και Σαββίδη ήταν εικονικές, αφού ο ένας δεν είχε τα χρήματα που προσέφερε, ενώ ο άλλος, όπως ομολόγησε ο ίδιος, έπαιξε τον ρόλο του ”λαγού”, για να ανεβάσει το τίμημα.
Χθες το βράδυ από το κεντρικό δελτίο του Αlpha ο Δήμος Βερύκιος εξαπέλυσε κεραυνούς κατά του Ιβάν Σαββίδη. Τι είπε; αφενός μεν εξέφρασε την απορία εάν το Πόθεν Έσχες του Σαββίδη θα σταθεί στο ύψος των νομικών περιστάσεων που απαιτεί ο νόμος. Ήδη η περίπτωση Καλογρίτσα δείχνει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται.
Αφετέρου δε ανέφερε πως η εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη που συμμετείχε στο διαγωνισμό, δεν έχει ως μόνο αντικείμενο εργασιών τα Μίντια, αλλά όλες σχεδόν τις δραστηριότητες του ιδιοκτήτη της. Ακόμα και ιχθυοκαλλιέργειες ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος. Ο κος Σαββίδης ανέφερε πως η εταιρεία του είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο όπου ο νόμος το επιτρέπει, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία το απαγορεύει. Θα έπρεπε, τονίζει ο δημοσιογράφος ,να μην του έχει καν επιτραπεί η συμμετοχή. 
Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε ότι η σύγκρουση θα γίνει σκληρότερη. Το παιγνίδι έχει υψηλά ρίσκα, είναι πόκερ για δυνατούς παίκτες και αφορά τις ζωές μας.
Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο στα λινκ που σας παραθέτουμε.
http://www.alphatv.gr/news/society/eolos-diagonismos-o-afragkos-kai-o-lagos
http://www.alphatv.gr/news/society/tileorasi-savvidi-me-pigadiakatadyseis-kai-tsipoyres












voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου