Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Έσκασε ΤΩΡΑ! Έτοιμοι οι "πρόσφυγες" να καταστρέψουν ΟΛΗ την Ελλάδα...



Δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, επικαλούμενα δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Ξυδάκη, αναφέρουν ότι η Ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη για τη μετακίνηση χιλιάδων προσφύγων από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα. 
Ο κ. Ξυδάκης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Die Welt τόνισε: "Θα ξεκινήσει η μεταφορά ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων για να εκτονωθεί η πίεση των νησιών. Αυτή η επιχείρηση θα είναι καλά οργανωμένη και θα διεξαχθεί με μεθοδευμένο τρόπο. Οι πρόσφυγες θα πρέπει να τοποθετηθούν σε καλά φυλασσόμενα κέντρα προσφύγων".
Πάει ο νους σας τι έχει να γίνει αν χιλιάδες μουσουλμάνοι κατακλύσουν την ηπειρωτική Ελλάδα; Δυο λαοί που δεν έχουν ούτε ένα κοινό σημείο συνάντησης και μια κυβέρνηση που δεν έχει τα απαραίτητα αντανακλαστικά για να προλάβει ότι είναι να έρθει. 
Επιπλέον, ήδη έχουμε δει για τί είναι ικανοί οι πρόσφυγες και τί ζημιές έχουν προκαλέσει σε Λέσβο και στα άλλα νησιά, όχι μόνο οικονομικές, αφού ο τουρισμός έπεσε κατακόρυφα, αλλά και κοινωνικές και υλικές, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στη Μόρια. 
Σκεφτείτε τέτοιες εξεγέρσεις να γίνονται σε πολλές πόλεις της χώρας.









voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου